naša umetnica izdoniminirala

UKRAJINA JE POBEDNIK EVROVIZIJE: Konstrakta osvojila 5. mesto i prestižnu nagradu! (VIDEO)

a. Iako se od početka nagoveštavalo da bi ona mogla biti pobednik, publika je sve do samog kraja želela da to bude predstavnik Srbije Konstrakta.

Vesti
Autor:
UKRAJINA JE POBEDNIK EVROVIZIJE: Konstrakta osvojila 5. mesto i prestižnu nagradu! (VIDEO)
Foto: PrintscreenJutjub/YouTube/Screenshot/ Eurovision Song Contest

Završena je 66. po redu Evrovizija koja je održana u Torinu, a pobedu je odnela Ukrajina koju je predstavljala grupa Kaluš orkestra. U dramatičnoj završnici presudili su glasovi publike!

Ukrajina koja se do tada borila za plasman među prvih pet takmičara, izbila je na čelo i potisnula Veliku Britaniju na drugo mesto, a Španiju i Švedsku na treće i četvrto.

Predstavnik Srbije, Konstrakta i njena pesma "In corpore sano" osvojili su publiku koja im je dala 225 poena i tako plasirali Srbiju na visoku petu poziciju.

Finale Evrovizije
foto: PrintscreenRTS

Nastup Ane Đurić Konstrakte na finalnoj večeri propraćen je ovacijama u areni "Pala Olimpiko", publika je pevala je poznate stihove "umetnica mora biti zdrava", te izvodila prepoznatljiv performans rukama.

Naša predstavnica Konstrakta je dobila nagradu Marcel Bezençon za najbolji umetnički nastup sat vremena pred početak Evrovizije.

Naime, Ana je dobila priznanje za nastup na sceni koji najviše ima umetnički karakter, a čini se da njenoj sreći nije bilo kraja kada je čula da je odnela pobedu u toj kategoriji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs