KANSKI FESTIVAL 2022.

HOTEL RAZVRATA I BLUDA: Strogo čuvane tajne o bahanalijama slavnih tokom festivala u Kanu! (FOTO)

Ono što se desi u Kanu, ostaje u Kanu

Celebrities
Autor:
HOTEL RAZVRATA I BLUDA: Strogo čuvane tajne o bahanalijama slavnih tokom festivala u Kanu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svečano otvorenje 75. Kanskog festivala rezervirano je za večeras, 17. maja, što znači samo jedno – zvezde holivudske i svetske kinematografije pohrlile su na francusku Azurnu obalu i svoje privremeno prebivalište će pronaći u luksuznim hotelima.

Jedan od takvih svetski poznatih luksuznih hotela, s dugogodišnjom tradicijom ugošćavanja zvezda, jeste i Hotel du Cap-Eden-Roc.

Od Kana udaljen samo 15 minuta vožnje automobilom, ovaj hotelski biser jedna je od omiljenih destinacija poznatih i slavnih, koji se nakon dugih noći i ispijanja litara šampanjca upravo tamo odlaze da odmore.

Hoteli u Kanu, Hotel, Kanski festival
foto: Profimedia

Smešten u mediteranskom raju zelenih i mirisnih vrtova, Hotel du Cap-Eden-Roc nudi sve što jedna zvezda može da zahteva za vreme svog boravka. Kao što to uvek sa zvezdama biva – prohteva ima svakakvih.

Ovo luksuzno zdanje znano je i kao "stara dama azurne obale", ima 155 soba i apartmana te dve privatne vile koje garantuju maksimalnu privatnost svojim gošćama. Hotel karakteriše velelepna bela zgrada koju okružuju mediteranski vrtovi puni čempresa i citrusa, a iz svake sobe pruža se spektakularan pogled na okolinu – plavo more i francusku obalu.

Osim luksuznog uređenja, hotel karakteriše i izvrsna diskrecija osoblja. Kada bi zidovi mogli da govore, sigurno bi o ovom mestu mogli da ispričaju mnoge lude anegdote u kojima su glavni akteri upravo junaci i junakinje s filmskog platna.

1 / 4 Foto: Profimedia

Sunčanju na balkonu nije odoleo Arnold Švarceneger, kao ni poljski model Anja Rubik. Isklesana tela po obroncima plaža ove mediteranske idile pokazale su i Viktorijin anđeo Alesandra Ambrozio i Viktorija Silvsted.

Hoteli u Kanu, Hotel, Kanski festival
foto: Profimedia

Upravo su ovde Elizabet Tejlor i Ričard Barton bili na medenom mesecu, Marvin Dejvis bio je opljačkan za čak 10 milouna dolara, a Kejt Mos je jednom toliko devastirala sobu da su joj zabranili da više ikada odsedne u hotelu.

Ovde svaka zvezda ima posebnu uslugu, pa tako Tom Kruz dobija za njega dizajniranu organsku salatu, a Bred Pit i Anđelina Džoli jednom su zakupili ceo sprat samo kako bi mogli da uživaju sasvim sami.

Kan, magnet za moćne, lepe i bogate, tako nudi savršenu kombinaciju eksponiranosti i intime, a ne prestaje ni da intrigira javnost onim što se događa iza zidova njegovih najslavnijih hotela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs