POGLEDAJTE

NAPUNILE 20 GODINA PA POSTALE KOPIJE SVOJIH MAJKI: Jedna stvar im je svima zajednička

Biološki se očekuje da deca liče na svoje roditelje. Neki, međutim, imaju više od samo sličnosti. Kao što poslovica kaže: Kakva majka takva ćerka. Ali ove slavne majke i njihove ćerke podižu klasičnu frazu na viši nivo.

Vip roditelji
13:10h Autor:
NAPUNILE 20 GODINA PA POSTALE KOPIJE SVOJIH MAJKI: Jedna stvar im je svima zajednička
Kaia Gerber i Sindi Kraford, Foto: Profimedia

Dok bi neke od njih lako mogle da prođu kao sestre, druge su praktično identične. Njihova igra gena je toliko jaka da nas teraju da pogledamo dva puta. Ne samo da su ova deca poznatih ličnosti dovoljno srećna da naslede dobar izgled svojih majki, već su neka od njih takođe blagoslovena da naslede i njihove talente.

Evo 13 prelepih slavnih mama i njihovih ćerki:

1. Riz Viterspun i Ava Filipe

Pravna plavušai njena preslikana ćerka Avi Elizabet, koju deli sa bivšim mužem Rajanom Filipom je pravi primer. Iako moramo priznati da oba njena roditelja izgledaju zaista dobro, očigledno je da je ona pljunuta majka.

2. Demi Mur i Rumer Vilis

Demi Mur
foto: Profimedia

Vidite duplo? To su Demi Mur i njena najstarija ćerka Rumer sa svojim drugim mužem Brusom Vilisom. Isti oblik lica, ista dužina kose, njih dve su identična! Rumer, koja je takođe glumica poput Demi, priznala je 2015. da sve više sličnosti ima sa svojom majkom.

„Onog trenutka kada shvatite da zapravo postajete vaša majka #tvinning #imnotmad,” napisala je ispod fotografije na kojoj ona i njena mama, jedna pored druge, nose istu odeću, kosu i naočare.

3. Sindi Kraford i Kaia Gerber

Kaia Gerber, Sindi Kraford
foto: Profimedia

„Od prvog dana, ljudi u industriji su često bili zatečeni mojom sličnošću sa mamom“, napisala je u ličnom eseju za izdanje Voga za novembar 2019. „Kako starim, to se dešava još više, i to nije samo vizuelna stvar: to je sve, od naših manira do naših glasova. „Najveći kompliment je kada neko kaže da se ponašam kao moja mama“, objasnila je ona. „Pored njene lepote i očigledne privlačnosti, ona je oduvek bila moj heroj i uzor zbog načina na koji se ophodi prema ljudima i pogleda na svet, i to je nešto za šta sam mu neizmerno zahvalana. Kaia Gerber je praktično mlađa kopija svoje mame. Ne samo da je dobila njenu visinu, već je dobila i neverovatno vitku figuru i zapanjujuće prekrasno lice.

Sindi Kraford ne izgleda kao da je ostarila ni jedan dan. Mogle bi da prođu kao sestre, ako ne i bliznakinje, iako je Sindi starija 35 godina.

4. Kris i Kendal Džener

Kris Džener, Kendal Džener
foto: Profimedia

Iako su do skoro govorili da je Kim Kardašijan kopija svoje majke, Kris Džener, ispostavilo se da je slika i prilike svoje majke ipak Kendal Džener. Manekenka i zaštitno lice mnogih modnih brendova, mnogo je povučenija od ostalih svojih sestara koje svoju karijeru grade preko rijaliti programa i bombastičnih medijskih naslova.

5. Kejti Holms i Suri Kruz

Kejti Holms
foto: Profimedia

Čini se kao da je bilo juče kada je Kejti predstavila svoju ćerku svetu. Sada odrasla Suri izgleda baš kao njena mama.

Suri Kruz
foto: Profimedia

Činjenica je da su oba njena roditelja, Tom Kruz i Kejti Holms, prelepi, ali Kejtini geni su u ovo,m slučaju - dominantniji. Od očiju, do načina na koji se smeju, Kejti i Suri izgledaju kao preslikane.

6. Dženifer i Vajolet Garner

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Izgledaju praktično identično, sa ili bez naočara. Najstarija ćerka Dženifer Garner, Vajolet, koju deli sa Benom Aflekom, izgleda kao njena kopija. U oktobru 2020., Dženifer je sa svojim pratiocima podelila fotografiju iz detinjstva na kojoj su njeni obožavaoci komenatarisali njihovu sličnost.

7. Lisa Bonet i Zoe Kravic

Slične oči, osmeh i duga kosa kao zaštitni znak. Niko ne može poreći neverovatnu sličnost između Lise Bonet i njene ćerke Zoe Kravitz. Povrh svega, njihova sličnost daleko prevazilazi njihove fizičke karakteristike. Zoe je nasledila ne samo Lisinu lepotu, već i njen boemski stil odevanja.

8. Uma Turmam i Maja Hok

Osim što je ćerka glumice Ume Turman i glumca Itana Houka, Maja Houk je postala poznata po svojoj ulozi u BBC adaptaciji Male žene iz 2017. i po ulozi Robin u Netfliks seriji Stranger Things. Ona je dvojnik svojih roditelja, a gledajući je na ekranu mogli bi da se zapitatamo da li više liči na svoju mamu ili na tatu. U jednom trenutku podseća na Umu, ali su sledećem odaje podeseća na svog oca.

9. Džulijan i Liv Mur

Ona je ćerka dobitnice Oskara, i ako joj zatreba neko ko će glumiti mlađu verziju nje same, njena ćerka bi bila savršena osoba za taj posao. Liv je očigledno mlađa kopija Džulijan Mur. Njen široki osmeh i oči oblika badema identične su kao što ima i njena slavna majka.

10. Vanesa Paradi i Lili Rouz-Dep

Ona je model i glumica kao i njena majka Vanesa. I kako sazreva, Lili-Rouz se sve više pretvara u svoju slavnu mamu. Vanesina genetska igra je tako jaka; jedva da vidimo Džonija Depa u Lili-Rouz.

11. Džeri Hol i Mej Džeger

Više liče na sestre nego na mamu i ćerku. Džordžija Mej Džeger je model poput svoje majke Džeri Hol. Možda se preziva kao njen otac, Mik Džeger, ali izgled je dobila od majke i sigurni smo da je srećna zbog toga.

12. Gvinet Paltrou i Epl Martin

Gvinet i Kris Martin, frontmen grupe "Coldplay" su bili jedan od najpoznatijih parova 2000-tih godina. U tom braku dugom skoro 10 godina dobili su dvoje dece, Epl i Mozesa. Izgled i neprikosnoveni minimalistički stil Gvinet Paltrou po kojem je poznata od kada se pojavila u Holivudu, mlada Epl je krenula stopama svoje majke kada je odevanje u pitanju, a njen fizički izgled je toliko sličan slavnoj majci, da ih nazivaju sestrama.

13. Anđelina Džoli i Šajlo Džoli-Pit

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit, Zahara Džoli Pit
foto: Profimedia

Toliko se pisalo i pravile ankete na koga liči Šajlo, ćerka jedne od najlepših žena na planeti i Breda Pita koji nosi istu titulu. Prelepa ćerka, koja se bavi plesom, često se u poslednje vreme pojavljuje u javnosti sa svojom slavnom majkom, pa mediji neprestano pišu o njenoj lepoti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs