divno

PRINCEZA BEATRIS NA DIRLJIV NAČIN OTKRILA IME ĆERKE: Srednje ime govori sve! NJOJ je dala počast! (FOTO)

Nakon što je nedavno postala majka, princeza Beatris od Jorka saopštila ime svoje devojčice. Kako se vidi, beba je drugo ime dobila po prabaki Elizabeti, zbog čega je ona sigurno ponosna.

Celebrities
10:45h Autor:
PRINCEZA BEATRIS NA DIRLJIV NAČIN OTKRILA IME ĆERKE: Srednje ime govori sve! NJOJ je dala počast! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princeza Beatris od Jorka (33), unuka kraljice Elizabete II otkrila je ime svoje ćerke- i to na dirljiv način.

Princeza Beatris i njen suprug Edoardo Mapeli Moci, postali su roditelji 18. septembra , nakon što su se prošlog leta venčali u tajnosti, a njihovo dete zove se Sijena Elizabeta Mapeli Moci.

Edoardo je postavio fotografiju otisaka bebinih stopala, a na slici se vidi datum rođenja i ime njihove mezimice.

Drugo ime deteta, jasno, posvećeno je njenoj prabaki, britanskoj kraljici Elizabeti. U pitanju je Elizabetino jedanaesto praunuče.

-Sijena Elizabeta Mapeli Moci.Naš zajednički život tek je počeo i jedva čekam da vidim sve neverovatne stvari koje nas očekuju. Osećam toliko zahvalnosti i ljubavi prema svojoj neverovatnoj supruzi, bebi Sijenni i Volfiju. Ovo su oni dani koje nikad ne želim zaboraviti. Prijatelj mi je ovih dana rekao preslatke reči – da ti sa svakim detetom naraste celo novo srce', napisao je Edo.

Ista fotografija otiska bebinih stopala kasnije je objavljena na službenim stranicama kraljevske porodice na društvenim mrežama, čime je princeza Beatris prekršila kraljevsku tradiciju objavljivanja bebine fotografije.

Ovo nije prvi put da ćerka princa Endrjua od Jorka iskaže poštovanje i ljubav svojoj baki, pa je na svom venčanju umesto venčanice nosila vintidž haljinu koju je njena baka kraljica Elizabeta II nosila 1962. godine na premijeri filma Lorens od Arabije održanoj u Londonu.

Da podsetimo, princeza Beatris se porodila 18.septembra u londonskoj bolnici Čelsi i Vestminster. Zanimljivo je da neće biti britanska princeza, jer Mapeli Moci nije Britanac; ipak, pošto je on italijanski grof, devojčica će biti nobile donna.

Beba je na rođenju bila teška 2,78 kilograma.

Kraljica Elizabeta II
foto: Shutterstock

"Svi članovi kraljevske porodice su obavešteni i oduševljeni su vestima. Porodica želi da se zahvali svom osoblju u bolnici na divnoj brizi", naveli su tada u saopštenju Bakingemske palate.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs