MALA MELI JE NOVI HARI

NE DAJE PET PARA NA PRAVILA I BRIGA JE ŠTA KRALJICA MISLI: Ona je najlepša i najluđa članica kraljevske porodice!(FOTO)

Kada se princ Hari oženioi, logično je bilo da će neko morati da nasledi titulu kraljevskog parti manijaka. Ako je verovati dosad priloženim dokazima, to je definitivno lejdi Amelija Vindzor.

Celebrities
Autor:
NE DAJE PET PARA NA PRAVILA I BRIGA JE ŠTA KRALJICA MISLI: Ona je najlepša i najluđa članica kraljevske porodice!(FOTO)
Foto: Profimedia

Mala Mel (24) ja u žižu javnosti došla kad su se pojavile fotografije njenog razuzdanog ponašanja u klubovima, a kraljici Elizabeti se posebno nije dopao prizor plave lepotice kako u kadi puši cigaretu. Smrtnicima se, s druge strane, Amelija i te kako dopada, pa je na Instagramu prati preko 25k ljudi, a posebno joj je popularnost skočila nakon "debitantskog bala" u Parizu, odakle je vodila foto blog iz prvih redova.

Nakon skandala sa pušenjem u kadi, Instagram profil joj je neko vreme bio zaključan, ali ga je nedugo zatim, na radost mnogih, ponovo otvorila. Ipak, sad fura malo drugačiji fazon. Tu su poze po uzoru na Rijanu, fotke s muzičkih festivala i artističlki selfiji. "Najlepša članica britanske kraljevske porodice", nazvali su je mediji.

Svoju veliku premijeru na svetskoj sceni glamura Amelija je imala na Balu debitantkinja u Parizu 2018. godine (tradicionalna modna zabava humanitarnog karaktera, na kojoj svake godine učestvuje dvadesetak novih devojaka starih između 16 i 22 godine, koje se u kreacijama visoke mode predstavljaju društvu, a sve su iz najpoznatijih i najuticajnijih porodica na svetu).

Jedina šteta za Ameliju u Parizu je bila što se na istom mestu u velikom stilu pojavila i ćerka Riz Viterpun Ava Filipe, koja je trenutno miljenica svetskih medija. Ipak, naći će se nesumnjivo i mesto za Mel, pošto je ova lejdi potpisala ugovor sa modnom agencijom Storm, koja je iznela neka od najpoznatijih imena u svetu modelinga, kao što su Kejt Mos i Kara Delevinj.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs