hit

HAVIJERA BARDENA OVAKVOG NIKADA NISTE VIDELI: Neobično izdanje muža Penelope Kruz! (FOTO)

Fotografije Havijera Bardena sa seta filma "Lyle, Lyle Crocodile" u Njujorku rađen po adaptaciji dečje knjige prikazuju slavnog glumca u dosad neviđenom izdanju

Celebrities
Autor:
HAVIJERA BARDENA OVAKVOG NIKADA NISTE VIDELI: Neobično izdanje muža Penelope Kruz! (FOTO)
Foto: Profimedia

Španski glumac Havijer Bardem (52) uslikan je na snimanju sa dužom kovrdžavom kosom i brkovima, dok je stajling za potrebe nove uloge zahtevao pantalone sa tregerima i šarenu majicu s likom krokodila.

Iako još nisu otkriveni detalji snimanja i u koji lik je slavni glumac i suprug Penelope Kruz uskočio, na osnovu fotografija možemo pretpostaviti da će i te kako biti zanimljivo.

Havijer Bardem
foto: Profimedia

Havijer Bardena dodad smo imali prilike da gledamo u nekim ozbiljnijim ulogama poput one u filmu "Nema zemlje za starce", "Džejms Bond", "P.S. Volim te", "Vicky Cristina Barcelona", pa njegovi fanovi sa nestrpljenjm iščekuju da ga vide u sasvim drugom svetlu.

Havijer Bardem
foto: Profimedia

Da podsetimo, Havijer Barden je u skladnom 11- godišnjem braku sa koleginicom i zemljakinjom, španskom glumicom Penelope Kruz. Par je zajedno od 2007. godine, a na ludi kamen stali su 2010. na privatnoj ceremoniji u vili njihovog prijatelja na Bahamima. Imaju dvoje dece- ćerku i sina.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs