ŽENA GA PREVARILA I OSTAVILA S 2 DECE, NJEGOV BRAT DOŽIVEO JOŠ GORU SUDBINU: Sve nesreće sveta zadesile su ovog Bosanca

Almedin Hubljar doživeo je na svojoj koži jezive stvari, ali se bori da deci obezbedi što bolju budućnost.

Porodica
16:40h Autor:
ŽENA GA PREVARILA I OSTAVILA S 2 DECE, NJEGOV BRAT DOŽIVEO JOŠ GORU SUDBINU: Sve nesreće sveta zadesile su ovog Bosanca
Almedin Hubljar, Foto: Printscreen Youtube / Srednja Bosna Danas

Bosanac Almedin Hubljar je za samo 33 godine postigao mnogo u životu i to sve poštenim radom i veliki trudom. Uz brata je razvio uspešnu firmu koja se bavi transportom, ali nije mogao ni da naslutti kakva ga sudbina čeka. Do skoro je imao porodičan dom u kojem je uživao sa ženom i dvoje decom, a onda se sve u danu promenilo.

Kuća iz snova, auto, posao, ali nažalost, supruga ga je ostavila i to, kako ističe, zbog društvnih mreža - Facebook-a i Instagram-a. Sa Almedinom su ostala i deca, te on vodi brigu o njima i veoma im je posvećen. Ali, naglašava da ne bi mogao sve da postigne bez pomoći roditelja. Sa druge strane, Almedina je zadesila i velika tragedija.

Almedin Hubljaj
foto: Printscreen Youtube / Srednja Bosna Danas

"Najgore zlo što postoji su ljubomora i društvene mreže - Fejsbuk, Instagram." Tako misli samohrani otac Almedin Hubljar iz Bugojna, koji je sa bratom započeo posao kamionskog prevoza, prodaje uglja, svega od čega može pošteno da se zaradi.

"Nema šta nismo radili - seno, kupus, držali smo i ovce", kaže Almedin (33) za kojeg svi pričaju da je pošten čovek koji je napornim radom stekao bogatstvo. "Sekli smo i cepali drva, počeli smo ispod nule - sa pozajmljenom motornom testerom", seća se. A onda se posao polako razvijao, kupili su prvi pa i drugi kamion.

Almedin Hubljaj
foto: Printscreen Youtube / Srednja Bosna Danas

Međutim, brata i njega je "poterala loša sreća". O pokojnom bratu kaže da ga je žena varala, a on to nije više mogao da trpi i oduzeo je sebi život.

"Pravila mu je svašta, smicalice, govorio je da to nije žena, nego zmija", kaže sa suzama u očima Almedin za Jutjub kanal Srednja Bosna Danas.

Za njim je ostalo dvoje dece, ćerka i sin. Kako kaže Almedin, ćerka je godinu dana plakala za ocem, nije mogla da zaspi noću toliko joj je bilo teško. Dolazila im je majka, sa policijom pred kuću, ali kako kaže Almedin, neće ni da čuju za nju.

Ista sudbina je snašla i njega - žena ga je ostavila, tako da sad sam gaji i svoju i bratovljevu decu. Pravi im još jednu, veću kuću.

"Tu su mama i babo, pomažu. Da nije njih, ne bih mogao na put da odem", kaže Almedin.

Almedin Hubljaj
foto: Printscreen Youtube / Srednja Bosna Danas

Za svakoga ima poruku: "Ko god hoće da radi, može se uspeti. Samo da se klone alkohola i droge i da ne budu ljubomorni", poručuje.

Na koncu, Almedin je jedan čestit i pošten čovek koji misli na budućnost svoje djece.

(Stil / Lepa i srećna / Srednja Bosna Danas)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs