AUKCIJA

DONJI VEŠ PRINCA HARIJA NA AUKCIJI: Javila se kompanija Ilona Maska, nude veliki novac za pričeve gaćice

Prošlost princa Harija izlazi na velika vrata, nakon što se njegov donji veš našao na aukciji

Events
Autor:
DONJI VEŠ PRINCA HARIJA NA AUKCIJI: Javila se kompanija Ilona Maska, nude veliki novac za pričeve gaćice
Donji veš princa Harija na aukciji, Foto: Shutterstock, Reuters

Bivša striptizeta, koja je organizovala aukciju na kojoj prodaje par crnog donjeg veša, za koje tvrdi da joj je princ Hari dao tokom svog zloglasnog izlaska u Las Vegas u avgustu 2012. godine.

Keri Rajčert, koja nosi ime Keri Rojal, tvrdi da je bila u hotelu sa vojvodom od Saseksa, pre skoro deset godina, kada su se pojavile nage slike princa Harija.

Veš princa Harija
foto: Profimedia/editorial images

Striptizeta želi da crni veš budu podsetnik na starog "zabavnog Harija" pre nego što je postao "dosadnjaković". Bivša plesačica će na aukciji prodati veš kao i haljinu i kupaći kostim, jer je u to vreme te večeri imala na sebi. Cena se kreće od 10.000 dolara.

Kako se navodi, još jedan noćni klub je zainteresovan za gaćice sa ponudom od 250.000 dolara, kao i kompanija Ilon Maska.

Veš princa Harija
foto: Profimedia/editorial images

Kada su nastale nage slike princa Harija, Keri tvrdi da je vojvoda bio go i svirao gitaru sa bilijarskim štapom. Plesačica koja je bila sa njim u hotelskoj sobi, zadržala je crni veš i veruje da će ponuda za njih dostići i do milion dolara. Deo prihoda od aukcije će otići u dobrotvornu organizaciju Harija i Megan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs