Novosti sa dvora

HARI I MEGAN ŠOKIRALI JAVNOST JOŠ JEDNOM: Da li je mougće da su mislili i na to?

Megan Markl i Princ Hari su kupili korisničko ime za vebsajt pod nazivom "Lili Dajana", nedelju dana pre nego što im se rodila ćerka i pre nego što su pitali kraljicu Elizabetu da ćerkI daju ime po njoj, tj. njenom nadimku

Šuška se
12:58h Autor:
HARI I MEGAN ŠOKIRALI JAVNOST JOŠ JEDNOM: Da li je mougće da su mislili i na to?
Foto: Profimedia

Četiri dana pre nego što se Lili rodila, u Kaliforniji je registrovan domen LiliDiana.com, a 31. maja još jedan domen LilibetDiana.com.

Kada se rodila njegova ćerka, Hari je odmah pozvao baku, kraljicu Elizabetu da je pita da li sme da koristi njen nadimak kao ime svoje ćerke.

"Njegova baka je bila prvi član porodice, koju je pozvao odmah po rođenju ćerke," kažu osobe bliske porodici, prenosi Dejli Mejl.

Par je naime registrovao ova dva domena i još nekoliko sporednih, kako ih ne bi "zauzeo" neko drugi, a da kraljica nije odobrila korišćenje svog imena, Hari i Megan bi ćerku drugačije nazvali, tvrde izvori.

Ova vest je odjeknula Velikom Britanijom, samo dan nakon što se očekuje povratak princa Harija u domovinu. On bi trebao da odsedne u kućici koju deli sa princezom Judžin, sve do ceremonije otkrivanja spomenika njegovoj majci Dajani.

Na pomenutom događao trebalo bi da se sastane sa princom Vilijamom sa kojim nije razgovarao još od sahrane princu Vilijamu.

Inače, ovih dana se priča i o velikoj tužbi koju su Hari i Megan podneli protiv novinara BBC-ja, zbog navoda da kraljicu nisu pitali za dozvolu da koriste njen nadimak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs