Godine nisu prepreka

KAD JE POZNATI GLUMAC OŽENIO 46 GODINA MLAĐU ŠMINKERKU, SVI SU MISLILI DA JE LUD: Sada mu skidaju kapu! (FOTO)

"Ona je moj anđeo," nekoliko puta je rekao Dik Van Dajk za svoju suprugu Arlin

Vip priča
11:51h Autor:
KAD JE POZNATI GLUMAC OŽENIO 46 GODINA MLAĐU ŠMINKERKU, SVI SU MISLILI DA JE LUD: Sada mu skidaju kapu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac, komičar, plesač i pevač Dik van Dajk sada ima 95 godina. Ali uprkos godinama, Dik je uspeo da sačuva svoje plesne pokrete, a očigledno i šarm, jer je pre 9 godina oženio Arlin Silver koja je 46 godina mlađa od njega. Mi verujemo da kada je ljubav u pitanju - kalorije, partnere i godine ne treba računati. A ljubav Dika i Arlin nas je još više ubedila u ovo.

Dik i Arlin veruju da imaju brak nalik na bajku.

Pre nego što je Arlin upoznala Dika, bila je šminkerka na dodeli SAG nagrada, ali sve što je radila bilo je iza kulisa. Međutim, nekoliko godina kasnije pojavila se na crvenom tepihu u prelepoj haljini sa počasnim gostom, svojim budućim suprugom Dikom. Baš kao iz bajke. Ali to nije sve što njihovu vezu čini posebnom. Oni se jako vole i brinu jedni za druge, i iako Dik ima skoro 96 godina, to ga ne sprečava da svakodnevno pleše i peva zajedno sa suprugom.

Dik van Dajk
foto: Profimedia

Kada su se prvi put sreli, 2006. godine, prvo su počeli da se aktivno druže

Dik se nikada pre nije obratio potpuno nepoznatoj ženi. Ali kada je prvi put ugledao Arlin, samo na instinkt, otišao je da joj kaže „Zdravo“. Arlin je znala ko je Dik, ali nije se mogla setiti odakle ga poznaje. Nije znala da je Dik imao tako plodnu karijeru, a ona do tada nije videla nijednu Dikovu emisiju, čak ni Meri Popins. Nekoliko meseci nakon što su se upoznali, Dik je unajmio Arlin za šminkerku u nekoliko njegovih Halmark filmova. Uprkos jazu u godinama, odmah su kliknuli kao prijatelji. Ali nije prošlo mnogo vremena pre nego što se romansa rodila. A kad su shvatili da su namenjeni jedno drugom, rekli su svoje sudbonosno „da“ 2012. godine.

Dik van Dajk
foto: Profimedia

46 godina razlike nikad nije bilo prepreka njihovoj ljubavi

Tokom godina Dik i Arlin postali su nerazdvojni. A za njih razlika u godinama nikada nije predstavljala problem. "Ja sam emocionalno nezreo, a Arlin je veoma mudra za svoje godine, pa se sretnemo u sredini."

Dik je čak otkrio da je Arln divna žena sa velikim strpljenjem. „Dala mi je teći život, i to će me škakljiti do smrti."

Dik van Dajk
foto: Profimedia

Za Arlin, Dik je njen čarobni princ

Arlin se nikada ranije nije udavala i nijedna od njenih bivših veza nije uspela. Po njenim rečima, morala je da poljubi mnogo žaba da bi dobila svog princa.

"On je savršeno ljudsko biće, ali je i savršen partner. Zbog njega se osećam kao da mogu sve. On je moj najveći obožavalac. On veruje u mene".

Dik van Dajk, Arlin Silver
foto: Profimedia

Za Dika, to što je oženio Arlin je najpametniji potez u životu!

Dik obožava Arlin. Ona se dobro brine o njemu, kuva mu i čini sve što je u njenoj moći da glumcu produži život.

"Oženio sam nekog ko je upola mlađi od mene i svi su mislili da sam lud, ali ona je apsolutni anđeo," rekao je Dik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs