Neverovatno

Zavela pa opelješila milionera: Ugradila silikone, uzela mu 2,5 miliona evra, auto i pobegla!

Ona je bila konobarica, a on bogataš, kad je uspela da ga opelješi otišla je bez traga i glasa
Lifestyle
13:28h Autor:
Zavela pa opelješila milionera: Ugradila silikone, uzela mu 2,5 miliona evra, auto i pobegla!
Foto: Shutterstock

Jedan vremešni austrijski biznismen ostao je bez 2,5 miliona evra nakon što se do ušiju zaljubio u jednu hrvatsku konobaricu i svoju ljubav dokazao na način da joj je odao lozinku sefa i lozinke kartica, piše heute.at .

Suzi (42, sud krije pravo ime) je radila u jednom golf klubu kao konobarica, a čest gost za šankom joj je bio superbogati Karl H. (78) koji se Hrvatici često jadao kako ne može živeti u samoći nakon 40 godina braka.

Žena mu je baš nedavno preminula, a Karl je utehu pronašao u golfu i alkoholu. Suzi je očigledno vrlo brzo namirisala svoju priliku, pa je očajnom Karlu prodala priču da je muž zlostavlja te da nema novca za razvod. Naravno, tu Karl upada kao spasitelj i gospođi rešava problem kao od šale.

Sponzor se opametio: Vreme je da nađem devojku koja će brinuti o meni!

Razgovori za šankom uskoro su se preselili u krevet, a pohlepna Suzi postala je stalni gost njegove luksuzne vile. Uskoro se par venčao, a Suzi je postala bogatija za nove zube, grudi i Mercedes.

Naravno, ni to joj nije bilo dosta. Karl je prodao svoju kompaniju za 2,8 miliona evra i nakon toga naivno svojoj supruzi odao broj šifre sefa, lozinke kartica i brojeve računa...

Već sledeći dan srećna Suzi saopštava mužu da ide na odmor u Hrvatsku, ali umesto na Jadransko more, pohlepna žena otišla je u Beč i opelješila Karla skoro do zadnjeg centa.

Celi slučaj sada je na sudu u Beču, a Hrvatica se brani da je Karl bio izdašan i da je reč u skupom poklonu. Međutim, pitanje je šta će sud reći. Ako njena priča ne prođe, Hrvatica bi mogla dobiti i deset godina zatvora.

Bila sa više od 100 milionera, proputovala ceo svet: Ovako izgleda život lovca na novac! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs