Kap koja je prelila čašu

KLOI KARDAŠIJAN OSTAVILA DEČKA :Ovaj put je prevario sa tri devojke?!

Da li je Kloi napokon stavila tačku na vezu sa Tristanom Tomsonom?

Celebrities
13:20h Autor:
KLOI KARDAŠIJAN OSTAVILA DEČKA :Ovaj put je prevario sa tri devojke?!
Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan (36) i Tristan Tomson (30) raskinuli su dugogodišnju vezu iz koje imaju i trogodišnju ćerku Tru. Ovaj put razlog je opet bila nevera poznatog sportiste. Naime, tokom jedne žurke proteklog vikenda, Tristan je viđen kako se "zatvara" u sobu sa tri devojke koje je tom prilikom držao za zadnjicu.

Kloi se nije oglašavala povodom još jedne očigledne preljube njenog partnera, ali izvor blizak Kardašijanki tvrdi da je ona raskinula vezu.

Ranije ovog meseca, par je zajedno snimao epizode za rijaliti "U korak sa Kardašijanovima", gde su pričali o tome da se Kloi preseli u Boston kod Tristana, te da rade na proširenju porodice.

Burna veza Kloi i Tristana Tomsona počela je nekoliko godina pre rođenja njihove ćerke, a njegova prva preljuba otkrivena je na dan kada se Kloi porađala. Svet je obišao video na kojem se vidi kako Tristan ljubi devojku u kafiću. Nakon tog skandala par se dogovorio da ćerku zajedno odgajaju, a zatim su se i pomirili. Nedugo potom, Tristaj je Kloi prevario sa Džordan Vuds, porodičnom prijateljicom Kardašijanki. Nakon toga Kloi mu je opet oprostila.

Nedavno se javila devojka koja je u javnosti pokazala poruke koje je dobila od Tristana, ali i fotografije na kojima su njih dvoje.

Kloi je i dalje bila istrajna u tome da sačuva svoju vezu sa Tristanom Tomsonom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs