BARBRA STREJSEND

ZAVELA POLA HOLIVUDA ALI SAMO JE JEDNOG ISKRENO VOLELA: Njena priča je dokaz da je čekanje na pravu ljubav vredno

Barbra Streisand je jedna od najpoznatijih svetskih pevačica i glumica. Sa karijerom dugom šest decenija, ona je jedna od retkih izvođača koja je osvojila sve: Emi, Gremi, Oskara i Tonija. Smatra da je veoma srećna ne samo zbog svojih nagrada, već i zbog toga što je pronašla pravu ljubav.

Ljubav
Autor:
ZAVELA POLA HOLIVUDA ALI SAMO JE JEDNOG ISKRENO VOLELA: Njena priča je dokaz da je čekanje na pravu ljubav vredno
Džoš Brolin i Barbra Strejsend, Foto: Profimedia

Iako je to učinila u godinama koje se smatraju starijim, njena životna priča nam pokazuje da je možda potrebno vreme da ljubav stigne, ali čekanje je vredno toga.

Barbra Strejsend
foto: Profimedia

Osvrnuli smo se na ljubavni život Barbre Strejsend i tajne koje je delila o ljubavi.

Barbra Strejsend je rođena u aprilu 1942. godine, a karijeru je započela šezdesetih godina, nastupajući u noćnim klubovima i pozorištima. Zahvaljujući tome, pojavila se u nekim TV emisijama, a 1963. uspela je da izda album nominovan za Gremi za album godine. U jednom od njenih poslednjih nastupa na Brodveju, upoznala je Eliota Gulda kada je bila na audiciji za predstavu.

Posle poslednje audicije, rečeno joj je: „Hvala." Bila je veoma zbunjena što je tamo i ne zna šta će se sledeće desiti, pa im je izdiktirala svoj broj telefona i rekla: „Pa, hoće li me neko pozvati?“ prisetio se Guld u intervjuu. "Zapisao sam njen broj i nazvao je." Pozvala ga je da vidi njen nastup, ali on je insistirao da će zajedno biti u predstavi. I tako su bili. Sledeće godine su se venčali.

Barbra Strejsend
foto: Profimedia

Strejsend i Guld su se rastali 1969. i svoj razvod ozvaničili 1971. godine. Pevačici je karijera donela slavu i ambiciju, što je na kraju uzelo danak u njenom braku. Guld je za novine rekao da je „bilo teško biti u braku sa nekim ko je oženio uspeh“ i dodao da je par „otišli smo koliko smo daleko mogli da doguramo zajedno“. Barbrin jedini sin, Džejson Guld, rođen je u tom braku.

Dve decenije žudnje za ljubavlju

Od te godine, Barbra je imala nekoliko veza sa raznim slavnim muškarcima iz sveta šoubiznisa. Godine 1973. počela je da izlazi sa producentom Džonom Pitersom, svojim menadžerom i ličnim producentom. Zatim se od 1983. do 1987. uselila kod Ričarda Baskina, vlasnika kompanije za proizvodnju sladoleda Baskin-Robins.

Princ Čarls, Barbra Strejsend
foto: Profimedia

Takođe, između 1983. i 1989. izlazila je sa glumcima Ričardom Girom i Klintom Istvudom. Od 1989. do 1991. izlazila je sa kompozitorom Džejmsom Njutonom Hauardom. Devedesetih je bila romantično povezana sa nekoliko glumaca i ličnosti, kao što su Liam Nison, Džon Vojt i Piter Veler. A od 1992. do 1993. izlazila je sa Andreom Agasijem, uprkos njihovoj razlici u godinama od 28 godina. Rekao je da je zabavljanje s njom „kao da nosite zapaljenu lavu“.

"Sanjate film... i on se pojavi."

Tek kada je Barbra napunila 55 godina 1996. godine, upoznala je Džejmsa Brolina, glumca koji je godinu dana stariji od nje. Upoznali su se na sastanku na slepo koji su dogovorili njihovi zajednički prijatelji. Nije očekivala da će it toga bilo šta da se izrode. Ali se baš to desilo. Samo nekoliko meseci nakon što su se upoznali, Barbra je režirala film Ogledalo ima dva lica, koji je opisala kao manifestaciju njene početne veze sa Brolinom. „Sanjate film, a onda se on pojavi“; u filmu, žena se udaje za muškarca iz platonske veze se rodi ljubav. „Družiti se sa Brolinom bilo je kao život koji imitira umetnost“, rekla je ona u jednom intervjuu.

Barbra Strejsend
foto: Profimedia

Nova šansa u 55. godini

Barbra i Džejms su se venčali dve godine kasnije 1998. u njenoj vili od 100 miliona dolara u Malibuu. Mnogi ljudi i mediji bili su skeptični prema novom paru, posebno s obzirom na njenu romantičnu istoriju. Međutim, kako su godine prolazile, dokazali su da njihova veza traje i traje.

Nakon venčanja, Barbra i Džejms su odlučili da se drže dalje od medija i očiju javnosti. „Nikad se ne sređujemo kada izlazimo, ne idemo na premijere. Nikada ne idemo nigde gde su kamere..... Ceo vikend ostajemo u krevetu. Čitamo jedno drugom naglas. Volimo da radimo sve zajedno“, rekla je Barbra u intervjuu.

Barbra Strejsend
foto: Profimedia

“To je savršena kombinacija”

Tokom intervjua 2021. godine, 80-godišnji glumac se otvorio i ispričao pojedinosti svog braka sa čuvenom pevačicom u toku pandemije i zatvaranja: „Volim žene koje kažu da su mirne, ja sam smirujući faktor, a onda me podigne i radi stvari koje ja normalno nikada ne bi uradio. To je kao savršena kombinacija, nas dvoje. Za mnoge ljude, njihovi brakovi nisu išli dobro ovih 15 meseci, bukvalno smo se ponvo zaljubili tokom ovog perioda, samo smo bili zajedno svaki dan i uspevali da održimo jedno drugo zainteresovanim."

24 godine snova

Sada, 24 godine u braku, oni su primer za mnoge druge ljude u filmskoj industriji. Oni su jedan od najdugovečnijih i najsrećnijih brakova. Barbra uživa u druženju sa porodicom, a na svojim društvenim mrežama postavila je slike trenutaka koje deli sa svojom unukom, ćerkom Ketrin, Džošove ćerke iz prvog braka.

Barbra Strejsend, Džejms Brolin
foto: Profimedia

Tajna uspešnog braka

Njihova veza pokazuje šta ljubav i trud mogu da urade kada se krećete u istom smeru. Tajna njihovog uspešnog braka ima različite faze. Prvo, mora se učiti iz prošlosti, rekao je Džejms Brolin: „Ovo je moj [...] treći brak. Prva dva puta sam birao teške situacije, ali mislim da se sa svakom uči. Ja sam osoba koja veruje da ako pogrešim, tada učim, a kada to uradim kako treba, ništa nisam naučio." Još jedna tajna je - zadržati nezavisnost: " Ja imam svoj novac, a ona ima svoj novac.” Druga je ljubav jedno prema drugom ali i ljubav prema nezavisnosti. „Kada je zauzeta, zaista je fokusirana, a deo našeg dobrog odnosa je to što ja to razumem“, rekao je Brolin. „A ako dođem kod nje sa nečim važnim, a ona kaže: ’Nemam vremena trenutno‘, ona nema vremena, tačka. Tako funkcioniše um. Morate se fokusirati."

Više od 80 godina puna rada i ljubavi

Danas, 2022. godine, Barbra ima 80 godina, a Džejms 81, ali su i dalje podjednako aktivni u svom poslu i životu kao i par. Ona je na svom zvaničnom sajtu objavila da će ići na malu turneju širom Sjedinjenih Država i da još uvek promoviše album koji je objavila pre nekoliko godina. Takođe je veoma fokusirana na podršku organizacijama, pored toga što je odličan kustos umetnosti i dizajner enterijera. Džejms Brolin i dalje snima filmove i serije.

Ali ono što je najvažnije, imaju uvek jedno drugo i nastavljaju da budu jedan od brakova u šou biznisu koji su odličan primer novim generacijama

Barbra Strejsend
foto: Profimedia

Da li ste ikada sreli par koji se zaljubio u starijoj dobi?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs