OPROSTILA PRELJUBU DA BI SAČUVALA BRAK I PORODICU: Nije dozvolila da na njenoj nesreći druga žena gradi sreću

Preljuba supruga je nešto sa čim se susreće svaka druga žena, ali nema svaka toliko velik prag tolerancije da oprosti i zaboravi

Ljubav
Autor:
OPROSTILA PRELJUBU DA BI SAČUVALA BRAK I PORODICU: Nije dozvolila da na njenoj nesreći druga žena gradi sreću
Foto: Profimedia

Danas vam donosimo priču o poznatim ženama koje su oprostile preljubu svom suprugu i nastavile da žive u slozi i ljubavi sa njim.

Najpoznatija priča o preljubi je slučaj Monike Levinski.

Pre nešto više od dvadeset godina Ameriku i svet pogodio je "zemljotres" kada je otkrivena seksualna afera između tadašnjeg predsednika najjače sile na svetu, Bila Klintona i 27 godina mlađe Monike Levinski. Njeno preseljenje u Vašington 1995. godine prošlo je neopaženo, međutim, kako je nacija kasnije shvatila, od tog trenutka sve se dogodilo veoma brzo. Levinski je iste godine započela vezu sa predsednikom, koja je trajala oko dve godine i dovela do skandala.

Klinton je započeo vanbračnu vezu sa njom 1995. godine kada je Levinski imala 22 godine i stažirala u predsedničkoj rezidenciji. Njihova veza je trajala do 1997. godine, a konačno je razotkrivena početkom 1998. godine.

U januaru 1998. godine Levinski je potpisala izjavu da nikada nije imala seksualni odnos sa Klintonom, na zahtev advokata koji su zastupali Paulu Džons, koja je optužila Klintona za seksualno uznemiravanje 1994. godine.

Međutim, ubrzo je nezavisni savetnik Kenet Star primio više od 20 sati snimljenog telefonskog razgovora koji su bili suprotni izjavi. Kasete su došle od Linde Trip, koja je postala bliska prijateljica sa Levinski 1996. dok su obe radile u Pentagonu i kojoj se Levinski poverila u vezi sa Klintonom.

Levinski je tvrdila da je sa predsednikom Klintonom devet puta imala seksualni odnos, a njena koleginica ju je ubedila da sačuva poklone koje joj je dao, kao i da ne skida fleke od sperme sa svoje plave haljine.

Bil Klinton se tada obratio javnosti sa rečima: "Nisam imao seks sa Monikom Levinski."

1 / 8 Foto: Profimedia

Bijonse i Džej Zi

Sve je počelo tako što je u liftu, čekajući da izađu na crveni tepih, Solanž Nols (sestra Bijonse Nols) fizički napala Džej Zija, supruga popularne pevačice.

Svi mediji su preneli ovaj napad jer su kamere u liftu snimile tuču. Dok je sestra grebala i udarala zeta, Bijonse je nemo i mirno stajala sa strane.

Šta se desilo uskoro je otkrila i sama Bijonse i tu u svojim novim pesmama u kojima je priznala da je saznala kako je muž vara. Ova vest je napravila potpuni haos. Kako je moguće da Džej Zi prevari Bijonse? Ali ova vest je isto tako prodala njen album u rekordnom roku.

Nakon famozne preljube, par je i dalje zajedno, a Bijonse je nakon skandala rodila još dvoje dece. Čak je i sam Džej Zi u jednom intervjuu priznao kako je prevario Bijonse i to zbog "ožiljaka iz prošlosti".

1 / 7 Foto: Profimedia

Nakon potpisivanja četverogodišnjeg ugovora vrednog 37 miliona evra, Dejvid Bekam postao je 2003. godine novi igrač Real Madrida.

Na konferenciju je došao u pratnji supruge Viktorije Bekam i svoje nove lične asistentkinje, Rebeke Los.

I dok je Viktorija u Engleskoj vodila računa o deci, Bekam je počeo aktivno da se druži sa Rebekom, da izlazi po klubovima i luduje. Viktorija je sve saznala iz medija, a Rebeka je priznala da je u ljubavnoj vezi sa fudbalerom.

Rebeka Los
foto: Profimedia

Bekam je tada rekao:

"Posljednjih nekoliko meseci navikao sam se na čitanje suludih priča o mom privatnom životu. Jednostavna istina je da sam srećno oženjen. Imam divnu ženu i dvoje dece. Ne postoji ništa što treća strana može napraviti kako bi promenila ove činjenice," rekao je.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs