Neverovatno

SVE LJUBAVNE TAJNE VLADIMIRA PUTINA: Šuška se da je čistačicu pretvorio u milionerku!

Ima li veće misterije od Vladimira Putina? Sve što znamo o njemu su samo šuškanja i nagađanja - istina je negde između

Ljubav i zavođenje
Autor:
SVE LJUBAVNE TAJNE VLADIMIRA PUTINA: Šuška se da je čistačicu pretvorio u milionerku!
Foto: Profimedia

Vladimir Putin je 30 godina bio u braku s Ljudmilom Putin, s kojom je dobio dve ćerke, a ona je 2014. godine nestala iz njegovog života i javnosti. Nakon razvoda od Ljudmile, povezivali su ga sa brojnim ženama, ali najčešće ćete u pričama o Putinu čuti ime Aline Kabajeve, svetske šampionke u gimnastici iz Rusije. Šuškalo se da mu je rodila blizance, a onda je naprasno i ona nestala.

Niko ne zna da li je Vladimir Putin u braku i koliko tačno dece ima, a jedina žena koju je predstavio javnosti je Ljudmila Putin, s kojom je bio u braku 30 godina i zajedno imaju dve ćerke, Mariju i Katerinu.

Marija danas ima 36 godina i živi u Moskvi sa svojim suprugom Joritom Fasenom, Holanđaninom. Par navodno ima dete jer je Putin 2017. reditelju Oliveru Stounu priznao da je deda. Kada ga je Stoun pitao da li se igra sa unukom, Putin je odgovorio: "Vrlo retko, nažalost".

Katerina navodno živi život na visokoj nozi, u raskošnom stanu i stekla je veliko bogatstvo. Ona je 34-godišnja iskusna akrobatska plesačica koja ima visoku poziciju na Moskovskom državnom univerzitetu. Za ruskog milijardera Kirila Šamalova udala se 2013, ali su se razveli 2018. godine. Brakorazvodna parnica otkrila je da se njihovo bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara.

Od supruge Ljudmile, Putin se razveo 2013. godine, nakon 30 godina braka.

"Shvatam da se neću nikada oženiti ako to ne uradim u naredne dve ili tri godine. Iako sam se, naravno, navikao na samački život. Ljudmila je to iskorenila", rekao je Putin jednom prilikom za "Vašington post".

U javnosti se spekulisalo kako su njihovom braku presudile Putinove razne ljubavnice koje je imao tokom godina.

Čistačica milionerka

Kruže glasine i o Putinovoj aferi s njegovom bivšom čistačicom Svetlanom Krivonogi, s kojom navodno ima i 17-godišnju ćerku Jelisavetu Krivonogi.

Ruski Proekt je početkom 2021. godine objavio kako u posedu imaju kopije njenih dokumenata u kojima je identifikovan njen otac. Da bi mogla da bude predsednikova ćerka, odaje i njen patronim, odnosno srednje ime koje u Rusiji deca nasleđuju od oca, a njen glasi Vladimirovna.

Softver za prepoznavanje lica navodno je pokazao i da je sličnost između Putina i Jelisavete veća od 70 odsto, što ukazuje na to da bi mogli da budu u srodstvu. Tinejdžerka je odbila da potvrdi povezanost s Putinom ruskom novinaru Andreju Zaharovu, koji je prvi objavio priču.

Priča se da je Putin aferu s njenom majkom započeo dok je još bio na čelu sigurnosne službe FSB krajem devedesetih. Svetlana je radila kao njegova čistačica, nakon čega se odselila u najelitnije predgrađe Sankt Peterburga, što je navodno finansirao Putin. Smatra se i da joj je godinama bio tajni sponzor i da je bivšu čistačicu pretvorio u milionerku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs