NOVA LJUBAV

MILIJARDERU RASTURILA BRAK,PA GA ŠUTNULA:Najpoznatija preljubnica sada uživa u zagrljaju ovog holivudskog glumca!(FOTO)

Zavodila je samo moćne muškarce i menjala ih kao čarape. Ipak, čini se da je napokon našla mirnu luku. Bivša žena Ilona Maska konačno uživa u ljubavi

Ljubav i zavođenje
10:56h Autor:
MILIJARDERU RASTURILA BRAK,PA GA ŠUTNULA:Najpoznatija preljubnica sada uživa u zagrljaju ovog holivudskog glumca!(FOTO)
Foto: Profimedia

Kada su pre nekoliko meseci Tomas Brodi-Sangster, glumac kojeg pamtimo još kao dečaka iz filma "Zapravo ljubav" i Talula Rajli, bivša supruga najbogatijeg čoveka sveta, Ilona Maska ušli u vezu, mnogi su im predviđali brz kraj.

Ovaj spoj je mnogima bio nezamisliv, međutim, glumački par na to nije obraćao pažnju, naprotiv.

Kako pišu strani mediji, emocije između njih su toliko jake da razmišljaju i o braku, a paparaci su ih nedavno uslikali u Londonu, a par je sve vreme ramenjivao nežnosti.

Talula nije skidala osmeh sa lica, a Tomas ju je sve vreme zaljubljeno gledao. Nakn kraće šetnje, zaputili su se u prestižni restoran gde najjeftniji ručak za jednu osobu košta od 110 funti, a vina se kreću od 500 funti pa naviše. Ipak, s obzirom da je nakon razvoda od Maska profitirala sa čak 16 milijardi dolara, teško da joj ovako neki izdatak teško pada.

10 PAROVA KOJE JE SAMO SMRT MOGLA DA RASTAVI: Najlepše ljubavne priče iz sveta MUZIKE! (FOTO)

Talula Rajli
foto: Profimedia

Inače, Talula se za Maska udala čak 2 puta. Prvi put rekli su sudbonosno "da" 2010. godine, ali je brak potrajao samo dve godine. 2013. godine njih dvoje su popravili odnos pa su se ponovno venčali. Uspeli su nekako da "izdrže" u braku do 2016. godine kada su konačno raskinuli odnos.

Tokom svih tih godina pričalo se i da je upravo glumica kriva za rasturanje Maskovog prvog braka sa Žastin sa kojom ima blizance Grifina i Ksavijera, kao i trojke Damiana, Saksona i Kaija. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu koji je preminuo 2002. godine u desetoj nedelji života od sindroma iznenadne smrti.

"U kasno proleće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da se verio sa prelepom britanskom glumicom Talulom Rajli koja je u ranim dvadesetim, i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše", izjavila je jednom prilikom Žastin.

HOLIVUDSKI ZAVODNIK KONAČNO SREĆAN: Nakon burnih veza i propalih brakova sreću našao kraj 27 godina mlađe! (FOTO)

Ilon Mask i Talula Rajli
foto: Profimedia

Nakon brakova sa Žastin i Talulom, Ilon Mask ušao je u vezu sa pevačicom Kler Elis Bučer poznatijom kao Grajms, a zajedno su dobili sina neobičnog imena, X Æ A-Xii. Međutim, raksinuli su prošle godine, a nekadašnji par potvrdio je da su ostali u dobrim odnosima. Nedavno se čak spekulisalo i da je Grajms ponovo trudna sa Maskom, iako se ispostavilo da je u pitanju samo marketinški trik.

A kada su u pitanju Tomas, on je konačno našao sreću sa Maskovom bivšom nakon duge veze sa nekadašnjom dečjom glumicom Isabelom Meling. I dalje se bavi glumom, iako ni sa jednim novim ostvarenjem nije prevazišao slavu koju je imao kao dečak kada je dobio titulu "najslađeg klinca na svetu".

Ipak, čini se da mu to ne predstavlja problem, pogotovo sad kada je u vezi sa milijarderkom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs