LJUBAV KOJU JE SAMO SMRT MOGLA DA UGASI

25 GODINA DISALI SU KAO JEDNO, NAKON NJEGOVE SMRTI ZA NJU JE STALO SVE: Malo ko zna da je ON bio suprug Dare Džokić!

Njegov prerani odlazak nikad nije uspela da preboli

Ljubav i zavođenje
Autor:
25 GODINA DISALI SU KAO JEDNO, NAKON NJEGOVE SMRTI ZA NJU JE STALO SVE: Malo ko zna da je ON bio suprug Dare Džokić!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dara Džokić, jedna je od naših najuspešnijih glumica. Iako se o njenom životu malo zna, slavna glumica bila je u srećnom braku sa novinarom Bogdanom Tirnanićem, sve do njegove smrti, 2009. godine.

Tirnanić je bio jedan od naših najpoznatijih novinara, radio je i kao urednik u istim, a ujedno je bio i filmski kritičar. Pored novinarstva i pisanja kritika, Bogdan se bavio i glumom iz hobija, pa je tako ostvario uloge u filmovima "Rani radovi" i "Crni bombarder", "Živeti kao sav normalan svet", ali i u seriji "Otpisani".

Ljubav njega i Dare trajala je punih 25 godina, a glumica je veoma teško podnela suprugovu smrt.

— Teško je i pusto bez njega. Jedan deo mog života je zauvek nestao. Prerano je otišao. Ipak, niko ne može da mi uzme ljubav prema njemu. To je zauvek. Samo njega više nema, ali osećanja su tu — rekla je jednom prilikom Dara Džokić, koja je sa Bogdanom Tirnanićem u braku dobila ćerku Jovanu.

Dara Džokić poznata je po ulogama u filmovima “Povratak otpisanih”, „Obećana zemlja“, „Ženska priča“, ali i u serijama „Mješoviti brak“, „Policajac sa Petlovog brda“, „Selo gori, a baba se češlja“, „Koreni“, „Pogrešan čovek“, „Tajne vinove loze“ i mnogim drugim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs