PITER DINKLIDŽ I ERIKA ŠMIT

PAR KOJI RUŠI SVE PREDRASUDE VEĆ 17 GODINA: On ima samo 132 cm i dvoje dece sa ženom koja ga obožava! (FOTO)

Piter Dinklidž i supruga Erika Šmitu braku su od 2005. godine i zajedno imaju dvoje dece, ali njihova imena, kao i pol drugog deteta javnosti su nepoznata.

Ljubav
Autor:
PAR KOJI RUŠI SVE PREDRASUDE VEĆ 17 GODINA: On ima samo 132 cm i dvoje dece sa ženom koja ga obožava! (FOTO)
Piter Dinklidž i Erika Šmit, Foto: Profimedia

Glumac Piter Dinklidž, koji je najpoznatiji po ulozi u Tajrona Lanistera u seriji "Igre prestola", trenutno promoviše svoj novi film "Sirano" u kojem igra naslovnu ulogu.

Scenaristkinja filma je njegova supruga Erika Šmit, a par se zajedno pojavio na premijeri u Njujokru gde su ukrali svu pažnju.

Piter, koji je visok svega 132 centimetra, za ovu je priliku obukao plavo odelo, dok je Erika odabrala elegantnu crnu haljinu od pliša.

Zbog razlike u visini, ovaj par nigde ne prolazi nezapaženo, ali oni svojom ljubavi ruše sve predrasude. Supružnici izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, a uspešno funkcionišu i kao saradnici.

40. GODINA BRAKA SUPERZVEZDE I OBIČNE DEVOJKE: Ona obično pretvara u neobično i samo želim da joj se zahvalim! (FOTO)

Piter Dinklidž
foto: Profimedia

"Pit je neverovatno zgodan, šarmantan i duhovit, ali kada pišu o njemu svi se tome čude zbog njegove visine. Ali to je Pit", rekla je supruga glumca 2012. godina za časopis Roling Stoun.

Zanimljivo je da se o njihovom privatnom životu zna jako malo. Poznato je da imaju dvoje dece i da su 2011. dobili ćerku, ali njeno ime, kao ni pol drugog deteta koje je rođeno 2017. godine, javnosti su nepoznanica.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs