mark hamil

40. GODINA BRAKA SUPERZVEZDE I OBIČNE DEVOJKE: Ona obično pretvara u neobično i samo želim da joj se zahvalim! (FOTO)

Zvezda filmske franšize Star Wars Mark Hamil upoznao je svoju suprugu u stomatološkoj ordinaciji, gde je ona radila kao stomatološka sestra.

Ljubav
Autor:
40. GODINA BRAKA SUPERZVEZDE I OBIČNE DEVOJKE: Ona obično pretvara u neobično i samo želim da joj se zahvalim! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ove godine, Mark Hamil i Marilu će proslaviti 40 godina braka. Njihova ljubavna priča privlači pažnju javnosti iz više razloga. Jedan od njih je njihov prvi susret, koji se desio u ordinaciji u kojoj je Marilu radila, piše Glossy.

Kako je Mark izjavio za magazin People, bila je jako privlačna i smelo odevena, što ga je navelo da pita kako je moguće da dolazi tako odevena na posao, na šta je ona arogantno odgovorila:

— Da. Sledeći!

Njihova veza se brzo prekinula, a kao razlog Mark je naveo preveliku slavu koju mu je donela uloga u Star Wars-u. Kako je svojevremeno izjavio, odlazio je u Las Vegas kako bi se sastajao sa zgodnim plesačicama, želeo je da bude sa svim tim ženama, ali na kraju, shvatio je da je vreme za mirnu luku i formiranje porodice.

POKUŠAO DA SE RAZVEDE, A ONDA SE PONOVO ZALJUBIO: Neobična ljubavna priča SNUP DOGA koja traje više od 3 decenije!(FOTO)

Mark Hamil
foto: Profimedia

Nakon toga usledila je turbulentna veza sa koleginicom En Vindam, sedamdesetih godina prošlog veka. Posle kraha njihove romanse, glumac je izjavio:

— Želim da imam porodicu, stoga smatram da nije u redu da od En zahtevam da zapostavi karijeru kako bi podizala decu. Kada dođe vreme, naći ću onu pravu, a srećom po mene, već sam je našao.

Mark i Marilu su se pomirili i venčali u decembru 1978. Organizovali su skromnu ceremoniju u svojoj kuću u Malibuu. Dobili su troje dece: Nejtana, Grifin i Čelsi.

Nakon toga, Mark se 2015. vratio ulogama, a uprkos godinama, ne propušta priliku da priča o svojoj supruzi.

— Ona obično pretvara u neobično i samo želim da joj se zahvalim što je moje sve u životu.

Jedan obožavatelj je pitao Marka koja je tajna za dug i uspešan brak, na šta je on odgovorio da je samo imao sreće da nađe srodnu dušu.

Pre nekoliko godina, kada su slavili 39. godišnjicu braka, Mark je srećne trenutke obeležio serijom fotografija na Tviteru uz opis "A rekli su da neće trajati". Ovim su potvrdili svoju ljubav i trajanje i dokazali da nije bitno kada i gde ćete naći svoju srodnu dušu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs