skandal kakav do tada holivud nije zadesio

STALONE JU JE OBOŽAVAO, A ONDA JE OTKRIO ISTINU: Lepotica koja mu je slomila srce danas ne liči na sebe! (FOTO)

Muškarci su žudeli za njom, žene da budu ona, a najviše ju je voleo Silvester Stalone...

Ljubav
Autor:
STALONE JU JE OBOŽAVAO, A ONDA JE OTKRIO ISTINU: Lepotica koja mu je slomila srce danas ne liči na sebe! (FOTO)
Silvester Stalone i Dženis Dikinson, Foto: Profimedia

Američka manekenka Dženis Dikinson (67) bila je jedna od najuspešnijih žena u svetu modelinga sedamdesetih i osamdesetih godina dvadesetog veka, piše Glossy.

Zahvaljujući ugovoru s uglednom agencijom Ford Models uspostavila je saradnju s najprestižnijih brendovima, kao što su Dior, Balmain, Revlon, Mac Factor, Versace, Oscar de la Renta, Calvin Klein...

Njeno prelepo lice oštrih crta i prkosnog pogleda krasilo je naslovne strane mnogih magazina, a samo neki od njih su Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Photo, Vogue, Marie Claire, Playboy...

Nazivala je sebe prvim supermodelom i tvrdila da je ona izmislila ovu reč, mada mnogi tvrde da je ona bila prisutna u medijima još od četrdesetih.

U svakom slučaju,Dženis Dikinson bila je retka prirodna lepotica, kojoj je njeno lice donelo mnogo uspeha, slave i bogatstvo.

Ipak, proteklih godina Dženis viđamo retko i utisak koji ostavlja retko je dobar, a razlog su brojne operacije i zahvati koji su promenili njen izgled do neprepoznatljivosti.

— Nije mi strana plastična hirurgija — priznala je u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Navodno je uradila sve što je bilo dostupno da se menja na licu, a 2015. godine zavetovala se sinu Nejtanu da više nikada neće otići "pod nož".

— Neću više da se operišem ako on gleda — našalila se jednom prilikom.

U poslednje vreme Dženis preferira da se kloni medijima, iako je godinama bila i TV lice i ponekad ne može da odoli prilici da prošeta ponekim crvenim tepihom. Uglavnom, međutim, ostaje daleko od javnosti i ne eksponira se kao ranije, a njene fotografije često privuku negativne reakcije i mnogi je nazivaju antireklamom za estetsku hirurgiju.

Dženis se, inače, udavala četiri puta. Bila je u braku s Ronom Levijem, Sajmonom Fildsom, a od 2016. godine udata je za Rokija Gernera, vremešnog psihijatra koji je svojevremeno izgubio licencu zbog veze s pacijentkinjom. Majka je dvoje dece, sina Nejtana i ćerke Savane.

Međutim, najpoznatiji detalj o njenom privatnom životu svakako je afera sa Silvesterom Staloneom, koju je imala 1994. godine, u vreme kad je rodila ćerku. Glumac je tada bio u petogodišnjoj vezi s današnjom suprugom Dženifer Flevin, a ostavio ju je zbog Dženis. Štaviše, raskinuo je s njom putem pisma i otvoreno joj rekao da želi da bude sa Dženis.

Na svet je potom stigla devojčica Savana, koja je dobila prezime Stalone, ali glumac je zatim rešio da urade DNK test, koji je pokazao da on nije Savanin otac. Par je potom raskinuo, a ovo je do danas jedan od najvećih holivudskih skandala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs