paulina poriškova

IMA 57 GODINA, BILA JE SUPERMODEL, JEDNOM FOTKOM ZAPALILA INTERNET: Ne postoji staro i ružno! (FOTO)

"Zato verujem da s godinama postajemo lepši."

Star look
18:44h Autor:
IMA 57 GODINA, BILA JE SUPERMODEL, JEDNOM FOTKOM ZAPALILA INTERNET: Ne postoji staro i ružno! (FOTO)
Paulina Poriškova, Foto: Profimedia

Bivša manekenkaPaulina Poriškova (57) objavila je na svom Instagramu fotografiju u bikiniju i komentar koji ju je dočekao.

„Sigurno te jako boli kad u tim godinama nastavljaš da objavljuješ fotografije u bikiniju. Uvek sam mislio da je lepim ljudima najteže da ostare i postanu ružni. Pad mnogo teže pada lepima. Ružni su oduvek ružni, pa to što postaju stari i ružniji nije velika promena. Osećam tvoj bol. Molim se da se pomiriš sa svojom smrtnošću“, napisao joj je neko.

Poriškova je imala spreman odgovor.

„Žena od 57 godina je „prestara“ da bi pozirala u bikiniju – bez obzira na to kako izgleda. Zato što je „staro“ – „ružno“. Dobijam ovakve komentare svaki put kad okačim sliku svog tela“, napisala je, konstatujući da mnogi ne razumeju lepotu.

Ljudi koji misle da je privlačnost isto što i lepota ne razumeju lepotu. Privlačno je lepo za oči, delimično zato što je površno. Lako se prihvata i lako zaboravlja. S lepotom nije tako. Lepota može biti oštra. Može da te pogodi i ostavi ožiljak. Da bi prepoznao lepotu, moraš da budeš u stanju da vidiš. Zato verujem da s godinama postajemo lepši. Zaslužili smo svoju lepotu, razumemo šta je to i možemo je mnogo bolje videti. Ne postoji nešto što je ružno i staro. Samo kratkovido i neuko“, dodala je.

Napomenula je da „ne kači ovo zato što se oseća loše i treba joj podrška“, već -„da možemo biti ponosni na starenje, kao što i zaslužujemo.“

Sudeći po reakcijama drugih žena na njen post, shvatile su poruku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs