SAZNAJTE VIŠE

VOLELI SU SE I KADA SU SE KAMERE UGASILE: Ljubavna priča koji mnogi ne znaju ni 20 godina posle čuvene serije ŽADE!

On je do pre nekoliko godina bio u vezi s glumicom koja mu je u "Zabranjenoj ljubavi" igrala ćerku, ali mnogo pre toga, dok ih je svet obožavao, Lukas i Žade imali su svoju tajnu...

Ljubav
Autor:
VOLELI SU SE I KADA SU SE KAMERE UGASILE: Ljubavna priča koji mnogi ne znaju ni 20 godina posle čuvene serije ŽADE!
Foto: Printscreen Youtube / OClone4ever

Početkom dvehiljaditih, na malim ekranima širom sveta nije bilo popularnije latinoameričke serije od brazilske "Zabranjene ljubavi", kako je kod nas preveden naziv ovog ostvarenja. U originalu, serija se zvala "Klon" i predstavila nam je jednu od najinteresantnijih priča otkad postoje telenovele, piše Glossy.

Gotovo da nije bilo osobe koja nije pogledala bar jednu epizodu o mladoj muslimanki Žade koja je odrasla u Brazilu, ali se posle smrti majke preselila u Maroko kod porodice koja živi pod strogim pravilima i u skladu s tradicijom. Tamo se Žade sreće s Lukasom, koji zauvek ulazi u njeno srce, a dve decenije kasnije oni se ponovo sreću u Riju, oboje u brakovima i oboje duboko nesrećni. Da sve bude još gore, Albijeri, naučnik i prijatelj Lukasove porodice, napravio je pre dvadeset godina Lukasovog klona, koji se iznenada pojavljuje i mrsi konce svima.

Uloga mlade Žade pripala je glumici Đovani Antoneli (46), dok je ljubav njenog života Lukasa igrao Maurilo Benisio (50). On je imao zahtevan zadatak, jer je glumio Lukasa, njegovog pokojnog brata Đoga i klona Lea, ali je i uz ovako naporan posao imao vremena da se na snimanju serije — zaljubi!

Maurilo je u tom trenutku već imao desetogodi[nje iskustvo ispred kamere i jedan propali brak, tokom kog je dobio sina Antonija. Potom je usledila strastvena veza s glumicom Karolinom Feraz, a par je raskinuo 2001. godine, i to zbog njene ljubomore.

Da li je Karolina imala povod da se ovako oseća ili ne, Maurilo nikad nije potvrdio, a ono što je poznato jeste da je baš te 2001. godine snimao "Zabranjenu ljubav" i da se na setu zaljubio u Đovanu Antoneli, njegovu Žade.

Navodno su Maurilo i Đovana postali par tek 2002. godine, a toliko su bili očarani jedno drugim da su samo nekoliko meseci kasnije započeli zajednički život. Budući da ne pričaju o svojim privatnim životima, nikada nisu previše podelili o svojoj ljubavi, a poznato je da su 2004. godine raskinuli nakratko, ali je usledilo pomirenje.

Par je 2005. godine dobio sina Pijetra, ali su se već nekoliko meseci kasnije rastali, s objašnjenjem da su razlike između njih nepomirljive.

Iako su mu roditelji glumci, baš kao i Antonio, njegov stariji polubrat, Pijetro je nedavno saopštio da nema nameru da pođe ovim putem i da će tek odlučiti čime će se baviti u životu.

— Nisam siguran jer ima toliko stvari koje su mi važne. Ali to neće biti gluma, to odmah mogu da kažem — rekao je nedavno u razgovoru s predstavnicima medija.

Veza Đovane i Maurila trajala je samo nekoliko godina, ali im je donela mnogo lepih trenutaka i, kao što i sama glumica kaže, ono najvrednije.

— Rezultat naše saradnje je neverovatan, ne samo na ekranu, već i u našim privatnim životima. Dobili smo Pijetra, tog predivnog dečaka koji je poklon u našim životima — istakla je jednom prilikom Đovana.

Danas je Đovana u dugom i stabilnom braku s Leonardom Nogeirom, koji traje još od 2009. godine, a Lukas je bio u sedmogodišnjoj vezi s glumicom Deborom Falabelom — koja je u "Zabranjenoj ljubavi" igala Mel, ćerku njegovog junaka Lukasa! Par je ipak raskinuo 2019. godine, a on nije otkrivao da li je proteklih godina ljubio nekoga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs