LEPE VESTI

PRE 17 GODINA JE OSTAVIO PRED OLTAROM, SAD MU DALA JOŠ JEDNU ŠANSU: Ben Aflek verio Dženifer Lopez! (FOTO)

Videćemo kako će se ova veridba završiti i da li će napokon izgovoriti sudbonosno "DA

Ljubav i zavođenje
Autor:
PRE 17 GODINA JE OSTAVIO PRED OLTAROM, SAD MU DALA JOŠ JEDNU ŠANSU: Ben Aflek verio Dženifer Lopez! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dženifer Lopez potvrdila je veridbu u kratkom video-klipu koji su dobili fanovi pretplaćeni na njen zvanični sajt.

Muzička zvezda u petak na Fejbsuku najavila je da je končano spremna da objavi nešto jako važno, a nekoliko sati kasnije pojavio se i snimak veridbe.

Još početkom nedelje šuškalo se da Džej Lo i Ben Aflek planiraju da stanu na "ludi kamen". Naročito, nakon što su paparaci fotografisali pevačicu sa ćekom u Los Anđelesu u kupovini jer je tada svima zapao za oko dijamantski prsten na ruci.

Džej Lo i Ben Aflek upoznali su se 2002. godine. Poznanstvo se vremenom pretvorilo u emotivni odnos, a mediji oduševeljni parom dali su im nadimak "Benifer". U novembru iste godine Aflek je zaprosio latino zvezdu dijamantskim prstenom dizajnera Harija Vinstona čija je vrednost procenjena na 2.5 miliona dolara.

- On je taj, nadam se da ćemo uskoro zasnovati porodicu- govorila je ona pre venčanja koje je bilo najavljeno za 14. septembar 2003. u Santa Barbari. Međutim, tri sata pre svadbe usledio je šok. Ben je otkazao venčanje.

- Mislila sam da je naša veza bajka. Maštala sam o deci, a on me ponizio kao niko u životu - priznala je Jenifer. Ben joj nije ostao dužan. Često je u intervjuima pričao o tome kako se gušio u toj vezi i da su mediji krivi za njihov raskid jer su ih stalno pratili. Išao je toliko daleko da ju je optužio da mu je zbog te veze stagnirala karijera.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

- Niko mi tako nije slomio srce kao on. Ben mi je bio prijatelj, poznavali smo se godinama. Stvarno sam ga jako volela - rekla je.

Videćemo kako će se ova veridba završiti i da li će napokon izgovoriti sudbonosno "DA".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs