LJUBAV NA PRVI POGLED

TO ŠTO JE STARIJA 10 GODINA OD NJEGA MU NIMALO NE SMETA, ČIM JE UGLEDAO ODLEPIO ZA NJOM: Ovako je Pike osvojio Šakiru!

Postavio joj je samo jedno pitanje i nakon toga njihova ljubav se rasplamsala i punih 12 godina traje

Ljubav i zavođenje
Autor:
TO ŠTO JE STARIJA 10 GODINA OD NJEGA MU NIMALO NE SMETA, ČIM JE UGLEDAO ODLEPIO ZA NJOM: Ovako je Pike osvojio Šakiru!
Foto: Profimedia

Fudbaler Barselone Žerar Pike i pevačica Šakra zajedno su već 12 godina. Uprkos spekulacijama o razvodu, par je zajedno i uživa u odgajanju svojih sinova Milana i Saše.

Razlika u godinama ih nije sprečila da imaju skladnu vezu i podižu dvoje dece. Šakira i Žerar su se prvi put sreli tokom Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine.

Pike je jednom prilikom ispričao kako je počela njihova ljubavna priča:

"Šakiru sam prvi put sreo u Madridu na snimanju spota za pesmu "Waka Waka" za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. Zatražio sam joj broj telefona, i tako je sve počelo...

Šakira, Džerard Pike
foto: Profimedia

Stigla je u Južnu Afriku pre nas jer je pevala na ceremoniji otvaranja. Poslao sam joj poruku: 'Kakvo je vreme?' Generalno, kada postaviš tako glupo pitanje, dobiješ odgovor: 'Hladno je, ponesi jaknu'. Ali ona je napisala dug pasus sa detaljnim temperaturnim promenama tokom dana. Pomislio sam 'Bože ovo nije normalno'. Mali detalji u njenoj poruci otkrili su emocije. Počeli smo da se dopisujemo tokom prvenstva, a jedina prilika kada sam mogao da je vidim bila je tokom finala jer je nastupala i na zatvaranju. Rekao sam joj da ću doći do finala, samo da bih je vidio, a ostalo je istorija", ispričao je Pike.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs