marko borijelo

NINA SENIČAR JE NEKADA IMALA STRASTVENU VEZU SA ITALIJANSKIM ZAVODNIKOM: Krili se od medija, a bio joj je kao droga!

Nina Seničar danas uživa u zagrljaju holivudskog glumca, a pre više od decenije cela Italija je brujala o njenoj romansi sa bivšim italijanskim fudbalerom Borijelom.

Ljubav i zavođenje
15:15h Autor:
NINA SENIČAR JE NEKADA IMALA STRASTVENU VEZU SA ITALIJANSKIM ZAVODNIKOM: Krili se od medija, a bio joj je kao droga!
Foto: Profimedia

Bivša manekenka, a danas voditeljka i glumica Nina Seničar (36) važi za jednu od najlepših Srpkinja, koja je karijeru uspešno gradila u Italiji.

Rođena Novosađanka danas je majka ćerkice Nore Grejs Elis, koju ima sa dugogodišnjim parttnerom, američkim glumcem Džej Elisom.

Ninim ljubavni život je svojevremeno pre više od deceniju punio medijske stupce u Italiji zbog strastvene romanse sa nekadašnjim italijanskim fudbalerom Markom Borijelom (39).

Nina i Marko su u romansu uplovili 2009.godine i na sve načine su pokušavali da je prikriju u javnosti. Čak i kada su ih mediji otkrili, Nina je davala sve od sebe da ih ubedi kako je u "šemi" sa Markovim bratom, takođe fudbalerom Fabiom.

Kasnije je ipak potvrdila vezu sa Markom, rekavši da je to bila velika greška, a da ih je spojila velika fizička privlačnost. Bili su zajedno osam meseci.

- Ta veza se zapravo zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje nisam mogla da se odviknem. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. Ljudi su mi govorili da treba da okončam vezu sa Markom, ali ja nisam znala kako. Svaki put kada bih rekla: „Sad je dosta” i napustila ga, prolazila sam kroz veliku krizu i posle nekog vremena bih ga ponovo potražila. To je sve vreme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo ljubavne odnose, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon raskinuli, učinili smo jedno drugom uslugu - otkrila je Nina nakon raskida sa zgodnim Italijanom.

Bivši igrač Juventusa, Rome, Milana, Đenove više je poznat u svetu fudbala kao zavodnik, nego kao uspešan igrač.

I to nije daleko od istine, jer Borijelo je bio sa svakom lepoticom koju je želeo.

I dan danas ga bije glas velikog zavodnika, a na Instagramu se možete uveriti u to koliko je Marko zgodan. Njegove fotografije redovno mame uzdahe žena, a može se videti i da je veliki ljubitelj tetovaža.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs