Prelepa!

LEPA KRISTINA USPELA JE DA UKROTI MITROVIĆA: Ima telo od kojeg zastaje dah, a njen otac je OVAJ POZNATI SRBIN

Fudbaler smatra da je njegov najveći blagoslov to što je rano zasnovao porodicu sa pravom ženom!

Ljubav i zavođenje
18:04h Autor:
LEPA KRISTINA USPELA JE DA UKROTI MITROVIĆA: Ima telo od kojeg zastaje dah, a njen otac je OVAJ POZNATI SRBIN
Foto: Printscreen Instagram / aleksandar_mitrović_45

Aleksandr Mitrović trenutno je jedna od najboljih naših fudbalera, koji proživljava sjajne momente u karijeri. Ali, ono što uvek ističe, ništa od toga ne bi postigao bez njegove supruge Kristine. Osim fenomenalnih poslovnih rezultata, bračni par Mitrovič očekuje i treće dete.

Prelepa Kristina je dve godine starija od Aleksandra i dugo je s njim živela u vanbračnoj zajednici. Prošle godine su svoju ljubav krunisali brakom, a već su roditelji dvoje dece. Mitrović je prvo dete dobio veoma mlad, u svojoj 22. godini.

Malo je poznato da je Kristina ćerka srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju. Mnogi dele mišljenje da ga je baš ona "ukrotila", s obzirom da je Aleksandar ranije bio poznat po ispadima - od nervoze, šutiranja svega ispred, pa sve do neobičnih frizura i stajlinga.

Jednom prilikom fudbaler je ispričao kako je Kristinu upoznao preko zajedničkog prijatelja, odnosno njegovog saigrača, dok je njegova supruga potom izjavila kako je on pokušavao da je osvoji, a posle prvog sastanka ljubav je planula.

Naš najperspektivniji fudbaler stalno naglašava da je neizmerno srećan što je rano zasnovao porodicu.

- To je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram - rekao je sportista.

Sa druge strane Kristina na svojim Instagram profilu neretko deli momente iz svakodnevice, te se može zaključiti da vodi vrlo luksuzan život.

Par živi u Britaniji, ali imaju dosta nekretnina i u Srbiji. U prestonici Srbije je igrač Fulama pazario stan za koji je dao 800.000 evra, ima apartmane na Kopaoniku, kao i u rodnom Smederevu.

Supruga fudbalera često fotka i svoje kupatilo, ali i druge kutke u kojima uživa. A mnogim dama je zapao za oko Kristinin izbor tašni, koji otkriva da voli skupocene komade i da prati trendove. Najčešće nosi kultnu Lady Dior torbu uz seksi haljine i kaubojske čizme. Svakako, u svom ormaru ima najtraženije modele svih popularnih brendova, od čijih cena će vam se zavrteti u glavi.

Takođe, Kristina obožava egzotična putovanja, na kojima uvek pokaže neki nov kupaći kostim. Nedavno je sa mužem uživala u Dubajiu, a vrele letnje dane umeju da provode i na jahti.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram / aleksandar_mitrović_45
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs