ON JE NAJSEKSEPILNIJI FRAJER NA SVETU, A IMA 47 GODINA: Fotografije njegovog nagog tela bacaju žene u trans

Zovu ga najzgodniji penzioner na svetu, ali istina je da je jedan od najbogatijih ljudi na planeti. Dejvid Bekam žari i pali fotografijama u kupaćim gaćama

Galerije
Autor:
1 / 7 Foto: Profimedia

Dejvid Bekam i Viktorija Bekam leto provode na jahti. Ovaj put njihova destinacija je Majami. Bekamovi uživaju u sunčanim danima, maksimalno se posvetivši uživanju.

I dok svi komentarišemo način ishrane i vežbe bivše članice Spajs Grls benda, izgleda da nam je promaklo kako dobro izgleda njen suprug Dejvid Bekam i to na pragu pedesete godine.

Ovaj put smo imali priliku da ga pažljivo pogledamo kada su stigle najnovije paparaco fotografije penzionisanog fudbalera.

U kupaćim gaćama on izgleda neverovatno! Ovakvo telo definitivno zahteva ozbiljnu vežbu i pažljiv plan ishrane.

Šta jede Dejvid Bekam?

Dan započinje jakim obrokom kao što je omlet. Ručak je uvek lagan: piletina i povrće, dok večeru preskače. Samo jednom prilikom (i to za rođendan) je primećem u jednom restoranu kako večera šunku i jaja. Inače, Bekamovi ne jedu belo brašno, brzu hranu i slatkiše. To je pravilo kojeg se strogo drže.

Kako vežba Dejvid Bekam?

Bivši fudbaler posvećeno radi na održanju svoje kondicije. Stoga svaki dan preskače uže, trči sprint, radi kardio treninge i ni jednog dana ne odmara. Vežbanje je obavezno svakog dana, a da bi izbegao dosadu, Bekam vežba različite sportove.

Evo kako izlgeda jedan njegov dan u teretani:

Lagno zagrevanje i istezanje 10-20 minuta. Pet puta ponavlja runde:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs