kristina mitrović

OVO JE ATRAKTIVNA SUPRUGA ALEKSANDRA MITROVIĆA: Ona je smirila heroja Srbije i rodila mu dvoje dece! (FOTO)

Heroj fudbalske reprezentacije Srbije već godinama uživa u ljubavi sa atraktivnom brinetom

Celebrities
09:56h Autor:
OVO JE ATRAKTIVNA SUPRUGA ALEKSANDRA MITROVIĆA: Ona je smirila heroja Srbije i rodila mu dvoje dece! (FOTO)
Foto: Profimedia

Srpski napadač Aleksandar Mitrović doneo je pobedu Srbiji protiv Portugala u dramatičnoj završnici utakmice u Lisabonu i tako odveo Srbiju na na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije na terenu je pravi bombarder, a u privatnom životu mirnu luku našao je pored supruge Kristine.

Aleksandar je sa dve godine starijom Kristinom pre toga godinama živeo u vanbračnoj zajednici, rodila mu je dvoje dece. Verio ju je 2019. a sudbonosno "da" izgovorili su u maju ove godine na građanskom venčanju, da bi se posle toga slavlje nastavilo u jednom beogradskom restoranu.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca, govorio je svojevremeno Aleksandar.

Kristina je inače ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, a zanimljivo je da se to tek nedavno saznalo.

Kristina je "smirila" njegovo ponašanje što se može i videti jer Mitrogol više nema "ispade" kao ranije tokom karijere, poput nervoze, šutiranja svega ispred, do "ludih frizura" i autfita.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs