SKLADAN PAR VEĆ SKORO DVE DECENIJE

PRIRODNA, ODMERENA, NEMA JE U JAVNOSTI, PORODICU VEĆ 2 DECENIJE DRŽI ČVRSTO NA OKUPU: Ovo je supruga Saše Matića!(FOTO)

Poznati pevač svoj porodični život drži podalje od znatiželjnih očiju javnosti, pa tako na prste jedne ruke možemo da nabrojimo prilike kada smo videli njegovu suprugu.

Celebrities
Autor:
PRIRODNA, ODMERENA, NEMA JE U JAVNOSTI, PORODICU VEĆ 2 DECENIJE DRŽI ČVRSTO NA OKUPU: Ovo je supruga Saše Matića!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Saša Matić poznat je po tome da je porodičan čocek, i, prema njegovim rečima, svaki slobodan trenutak voli da provede sa svojim voljenima. Saša se 2003. godine oženio lepom Anđelijom i sa njom dobio dve ćerke, Taru i Aleksandru.

- Veoma malo govorim o tim stvarima, ali moguće da je muzika jedan od mojih aduta. Volim da se maksimalno dajem, ali i da mi se to vrati, pa tu nalazimo balans - rekao je Matić svojevremeno za "Stori".

Prema njegovim rečima, Anđa je uvek uz njega, njegova je podrška i vetar u leđa, ali i stub porodice - pogotovo što je zbog prirode posla često odsutan od kuće.

- Supruga je uvek uz mene, ali je ne opterećujem svojom karijerom. Postoje situacije kada je pitam za savet, uglavnom je to pomoć u izboru garderobe, a što se tiče muzike tu sam svoj na svome. Sebe smatram dovoljno kompetentnim i najveći sam kritičar sopstvenog rada. Tek kada završim snimanje albuma, članovima svoje porodice i prijateljima pustim pesme jer mi njihovo mišljenje znači. Normalna je stvar da me supruga podržava, da nije tako, ne bi bilo porodice. Kada ne bih imao zdrav odnos sa ukućanima, i karijera mi ne bi bila ovako uspšna - rekao je Saša.

Anđelija se veoma retko pojavljuje u medijima, a retko je možemo videti na gradskim događajima koje posećuje njen suprug. Par takođe privatnost svoje dve ćerke vrlo brižljivo čuva.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs