nikada nije mislio da će se ovako nešto dogoditi

OŽENIO 30 GODINA MLAĐU ŽENU, VRATILO MU SE KAO BUMERANG: Porodična drama Dr Jovana Marića trese Srbiju! (FOTO)

Psihijatar Jovan Marić u izuzetno je teškom zdravstvenom stanju. Na sve to, veoma je uznemiren i zbog velikog porodičnog problema.

Vip priča
Autor:
OŽENIO 30 GODINA MLAĐU ŽENU, VRATILO MU SE KAO BUMERANG: Porodična drama Dr Jovana Marića trese Srbiju! (FOTO)
Dr Jovan Marić, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Gostujući u "Novom vikend jutru" na televiziji Pink, čuveni psihijatar ispričao je sa kakvim se životnim tegobama nosi nakon preležanog kovida, kao i koju muku ima sa dvadesetogodišnjim sinom Matejom.

- Ja bih želeo javno da pozovem svog sina koji živi sa majkom i koga nisam video sedam godina. Pokušava da me izbaci iz stana koji sam mu poklonio kada je imao sedam meseci. Ja ga sada javno pozivam da ostanem u tom stanu do smrti i da dođe u taj isti stan da porazgovaramo - rekao je Marić.

IZBACILA OVE 4 NAMIRNICE IZ ISHRANE I DOVELA TELO DO SAVRŠENSTVA: Ovo je dijeta Emine Jahović!(FOTO)

Danijela Marić
foto: Printscreen Youtube / Radionica Zdravog Života MEDIA

- To je treće moje dete. Sedam godina nisam video sina, ne znam kako izgleda. Želeo bih da ga vidim pre smrti, to je moja muka koju nosim sa sobom. Ja neću živeti još dugo - dodao je.

Kako je istakao, nije verovao da će ikada u životu morati da se nosi sa ovakvom situacijom.

Marić iza sebe ima tri braka i po jedno dete iz svakog. Prvu suprugu upoznao je u vreme dok je živeo u studentskom domu u Beogradu, a s njom je kasnije dobio ćerku Vojnu. Iz drugog braka ima ćerku Joanu, a njegov treći brak bio je medijski popraćen. Sa 30 godina mlađom Danijelom, sa kojom je dobio sina Mateju, svojevremeno je javno razmenjivao uvrede.

Do njihovog razvoda navodno je došlo zbog Danijeline nevere.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs