RAZNEŽIĆETE SE

DANAS NIŽE SKANDALE, A NEKADA JE BIO PRESLATKO DETE: Isplivala jedina slika Snežane Đurišić sa problematičnim sinom!


Sin Snežane Đurišić konačno je odlučio da svoj život sredi i majci više ne zadaje brige. Zaposlio se, primirio i potpuno osamostalio. Pa ipak, još uvek ga prati epitet problematičan, zbog čega je njegovoj majci izuzetno teško.

Celebrities
Autor:
DANAS NIŽE SKANDALE, A NEKADA JE BIO PRESLATKO DETE: Isplivala jedina slika Snežane Đurišić sa problematičnim sinom!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pre nego što je Marko Gvozdenović odrastao i postao problematičan dečko sa dosijeom, koji se lečio od alkoholizma, bio je beskrajno sladak mališan, koji je izuzetno ličio na svoju majku.

Iz tog perioda postoji jedna jedina javnosti poznata fotografija, koja topi srca.

Maleni plavušan, slika i prilika svoje majke Snežane u njenom zagrljaju, prizor koji se godinama kasnije izuzetno promenio.

Naime, kada je videla da ne može da ga zaustavi, Snežana Đurišić pustila je sina da nauči nešto sam iz svojih grešaka. Uprkos svemu, majčinska ljubav u njenom srcu postajala je sve jača. Sada kada se njen sin konačno sredio, pevačica ne krije da ga neizmerno voli i u svemu podržava:

- Marko je moje dete, kakav god da je i kako god da se ponaša, na kraju krajeva. Ja mogu o svome detetu da počnem da vam pričam sve i svašta, ali mislim da je suludo bilo šta od toga iznositi u javnost. Smatram da za tim nema potrebe. Naravno, ko god se usudi da priča loše o mom detetu imaće posla sa mnom. U prošlosti je pravio kardinalne greške i puštam ga da plaća račune za njih, baš kao i svaki drugi normalan čovek. Svesno je radio stvari za koje je znao da će mu mnogo više oduzeti nego doneti, ali sam je kriv. Nadam se da je iz svega izvukao pouku — ispričala je Snežana svojevremeno za medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs