saznajte više

PRE OLIVERE, ĐOLE BALAŠEVIĆ JE VOLEO OVU PEVAČICU: Sa njim sam provela najlepše dane svoje mladosti! (FOTO)

Prva ljubav Đoleta Balaševića nije bila fatalna kao ona poslednja, koju je gajio prema svojoj Oliveri. Bila je iskrena, bezazlena i čista, više nalik iskrenom prijateljstvu, u šta je vremenom i prerasla. Pre nego što je sreo Olju, Đole Balašević gajio je simpatije prema ženi, koja je danas poznata pevačica.

Vip priča
11:43h Autor:
Đorđe Balašević, Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Njegovu priču o ljubavi sa provincijalkom, koja je na studije došla u Novi Sad i osvojila njegovo srce, znali su svi. Pa ipak, malo ko zna da je njegova prva ljubav bila, danas poznata pevačica i njegova kuma Bilja Krstić.

 

Njih dvoje su zajedno bili članovi grupe "Rani mraz" 1978. godine, Đoletu je tada Bilja bila izuzetno draga, a svoje simpratije prema njoj iskazao je i u pesmi "Jedan Saša iz voza", koju je napisao samo za nju.

 

RADA RADENOVIĆ (42): Služila sam kao model za savršenstvo, šetali su me od jednog do drugog plastičnog hirurga! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

- Meni je posvetio pesmu "Jedan Saša iz voza", tada sam imala tog momka Sašu, a on bi mi kada sam imala probleme napravio pesmu da me oraspoloži - ispričala je Bilja Krstić, tokom video uključenja u emisiju "Jutro".

 

Njegove simpatije brzo su prerasle u neraskidivo prijateljstvo, a kasnije, kada je sreo Olju i poklonio joj svoje srce, pozvao je nikoga drugog, do Bilju da bude svedok njihove velike ljubavi, 7. maja 1981. godine.

 

KAKO DANAS ŽIVI BRANIMIR DŽONI ŠTULIĆ: Upotrebljavaju me kao toalet-papir, u svemu sam omanuo, sem u pesmama!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

O svom velikom drugu, koji nas je napustio 19. februara, Bilja je govorila ovako:

 

- Đole je sigurno bio neko sa kim sa provela najlepše dane svoje mladosti i pružio mi je toliko zadovoljstva i toliko sam zahvalna za sve zajedničke trenutke. Toliko smo se lepo družili te četiri godine, koliko je trajao "Rani mraz" - rekla je setno i dodala:

 

- Uz njega sam naučila da se pomirim sama sa sobom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...