BIO LEGENDA FUDBALA, DANAS JE USLED BOLESTI NEPREPOZNATLJIV: Zbog afere s prostitutkom izgubio ženu, pa šeta MNOGO MLAĐU

Nakon dužeg vremena slavni fudbaler je uslikan kako razmenjuje nežnosti sa lepšom polovinom.

Ljubav
15:18h Autor:
BIO LEGENDA FUDBALA, DANAS JE USLED BOLESTI NEPREPOZNATLJIV: Zbog afere s prostitutkom izgubio ženu, pa šeta MNOGO MLAĐU
Fudbalska legenda uživa na moru u društvu nove devojke., Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ronaldo Nazario de Lima (46) je nekada bio legendarni fudbaler uspešne karijere. Na vrhuncu svoje slave važio je za jednog od najboljih a sastavni deo njegovog života bile su lepe žene, slava i novac. Nakon niza povreda i bolesti štitne žlezde bio je prinuđen da prekine svoju karijeru 2011. godine.

Ovog leta uživa na moru sa svojom mlađom izabranicom Selinom Luks i ne mari za svoj višak kilograma. Privukao je veliku pažnju javnosti i mhogi su komentarisali kako je propao gotovo preko noći i da skoro pa neprepoznatljiv.

Ronaldo Nazario de Lima
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, on deluje srećnije nego ikada dok je njihova razlika u godinama gotovo neprimetna. Njih dvoje uživaju na moru u Španiji gde su ih i uočili tamošnji paparaci.

Ronaldo Nazario de Lima
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uslikani su sa ekipom prijatelja tokom vožnje gumenim čamcem na kojem je Selina bila glavna atrakcija i zabavljačica. Sudeći po izrazima lica ova ekipa se super provodila.

Kasnije su išli u obilazak i šetnju prilikom koje su razmenjivali nežnosti. Deluje da su i dalje zaljubljeni i da uživaju u svojoj romansi.

Ronaldo Nazario de Lima
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ostaće upamćen kao legenda najpopularnijeg sporta a svoje fudbalske uspehe je unovčio sa 150 miliona eura na bankovnom računu.

Bolest mu je dijagnostifikovana 2007. godine nakon čega su usledili problemi sa prekomernom težinom koje je uspevao da kontroliše dok se nije zvanično povukao iz sveta sporta.

1 / 10 Foto: Profimedia

Iza sebe ima brak sa Milene Domingues s kojom ima 23-godišnjeg sina Ronalda, dok sa bivšom verenicom Marijom Beatriz Antony ima dve ćerke 15-godišnju Sofiju i godinu dana mlađu Alice, a iz kratke avanture sa Michele Umezi dobio je 18-godišnjeg sina Alexandera.

Bio je oženjen i s Marijom Beatriz Antony i Daniellom Cicarelli. Danas je u vezi sa Selinom Luks, a predpostavlja se da su romansu započeli još 2015. godine.

Jednom prilikom je i sam priznao da je imao afere sa prostitutkama koje su htele da ga opljačkaju, pa da je zbog toga dosta propatio.

"Puno sam plakao. To je neverovatna sramota i veliko razočaranje. Bila je to ogromna greška u mom privatnom životu. To je bila najgora odluka u mom životu", rekao je on u jednom intervjuu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs