NEOBIČAN SPORAZUM

TRUDNA VERENICA DOPUŠTA SLAVNOM BRAZILCU DA JE VARA: Preljuba se ne računa ukoliko ispuni USLOVE koje mu je postavila

Slavni fudbaler Nejmar nedavno je objavio da sa verenicom očekuje bebu, a kako nadove pojedini mediji ona mu dopušta da je vara.

Ljubav
17:48h Autor:
TRUDNA VERENICA DOPUŠTA SLAVNOM BRAZILCU DA JE VARA: Preljuba se ne računa ukoliko ispuni USLOVE koje mu je postavila
Nejmaru verenica dopušta da je vara, Foto: Printscreen/instagram

Nejmar, igrač Paris Sent-Žermena i njegova verenica Bruna Biankardi imaju navodno prilično liberalna pravila za svoju vezu, barem kada je poznati fudbaler u pitanju.

Kako piše The New York Post pozivajući se na stranicu Em Off brazilska fudbalska zvezda i manekenka, koji su u aprilu otkrili da očekuju zajedničko dete, drže se tri pravila koja mu dopuštaju da bude neveran svojoj partnerki.

Navodni "sporazum" između para je da Nejmar može da bude s drugim devojkama sve dok je diskretan u vezi i to ne dospe u javnost. Zabranjeno mu je da bude s prostitutkama i vodit ljubav bez kondoma, kao i da se sa njima ljubi u usta. Sve do tada 31-godišnji fudbaler je navodno "slobodan da flertuje, pa čak i da bude intiman s drugim ženama".

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram

Nejmar i Bruna, koji su svoju vezu objavili u aprilu 2022., objavili su vest o trudnoći zajedničkom objavom na Instagramu u aprilu ove godine. Par je bio prilično suzdržan kada je u pitanju njihov odnos nakon što su se pomirili nakon kratkog razlaza u leto 2022.

Nejmar je povezivan sa mnogim slavnim damama
Nejmar je povezivan sa mnogim slavnim damama foto: Sportimage / Alamy / Alamy / Profimedia

Inače, Nejmar ima 12-godišnjeg sina Davija Luka da Silva Santosa iz prethodne veze s Karolinom Dantas, piše The Sun. Slavni Brazilac trenutno se oporavlja od operacije ligamenata zbog koje neće igrati najmanje tri meseca, saopšteno je iz kluba u martu.

Podsetimo, osim brojnih uspeha koje je nizao na terenu, Nejmar je probudio veliko interesovanje kod žena, među kojima su mnoge slavne lepotice. Raskalašno ponašanje, kao i na većinu fudbalera, uticalo je na Nejmara odvajajući ga od terena.

Nejmar je navodno bio i sa Sorajom Vučelić
Nejmar je navodno bio i sa Sorajom Vučelić foto: Profimedia

Na listi njegovih devojaka našla se i kontroverzna Srpkinja, Soraja Vučelić o kojoj se svojveremeno pisalo da je imala kratkotrajnu aferu sa Brazilcem. Međutim, njihova navodna veza nikada zvanično nije bila potvrđena.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs