NATAŠA JE 8 GODINA DEVERU BILA LJUBAVNICA: Napravio joj dete pa našao drugu koju je zverski zlostavljao

Svi već znaju ko je fudbaler kom je bratova žena 8 godina bila ljubavnica. Rajan Gigs sada je našao drugu devojku.

Vip priča
Autor:
NATAŠA JE 8 GODINA DEVERU BILA LJUBAVNICA: Napravio joj dete pa našao drugu koju je zverski zlostavljao
Ko je fudbaler kom je bratova žena 8 godina bila ljubavnica, Foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivši fudbaler Mančestera, Rajan Gigs, prošle godine našao se u centru skandala nakon što su isplivali detalji njegovih ljubavnih afera. Naime, njegova bivša devojka optužila ga je i za zlostavljanje zbog čega se našao na sudu.

Rajan je svoju ženu osam godina varao sa bratovom ženom Natašom Gigs, a osim nje, imao je još nekoliko ljubavnica. Kada je čula da Rajan i nju vara sa rijaliti zvezdom Imogen Tomas, sve šokantne detalje o vezi sa sportistom je iznela u javnost. Nataša je otkrila i da je abortirala njihovo dete nekoliko nedelja pre nego što što se udala za Rodrija.

Nakon razvoda, počeo je vezu sa Kejt Grevil koja je tek posle dve godine veze otkrila da je zlostavlja, te je podnela tužbu.

Rajan Gigs sa novom devojkom
Rajan Gigs sa novom devojkomfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, fudbaler nije oklevao, već je odmah našao zamenu. Nakon dužeg vremena, uslikan je sa novom, 15 godina mlađom devojkom. Inače, Zara Čarls je manekenka za donji veš, dok se čini da joj društvo fudbalera baš prija.

Rajan je izgledao kao da nema nijednu brigu na svetu, uprkos tome što je naloženo ponovno suđenje zbog optužbi za porodično nasilje nad bivšom devojkom Kejt Grevil.

Rajan Gigs
Rajan Gigsfoto: Nigel French / PA Images / Profimedia

On će po svemu sudeći morati da čeka najmanje do sredine 2023. godine da sazna svoju sudbinu. Ipak, njegova nova devojka bez pogovora je na njegovoj strani i najveća mu je podrška, iako dokazi jasno govore da je Gigs nasilnik.

- Želeo je stalno da imamo intimne odnose, zvao bi me 50 puta u sat vremena - rekla njegova bivša devojka Kejt Grevil.

Kejt je detaljno opisala fudbalerovo nasilno ponašanje, te iznela njegov "prljav veš". Prema njenim rečima, Gigs je imao aferu sa 8 različitih žena, dok je dokaz za to našla u njegovom iPad-u, nakon čega se iselila iz njihove kuće, 2020. godine.

-Odlučila sam da saznam istinu. Stvarnost onoga što sam našla na tom iPadu bila je mnogo gora nego što možete zamisliti - rekla je ona, te dodala kako je u porukama koje je slao prijateljima nju nazivao "kravom".

Ponižavanje i nasilje tpela jer nije znala kako da izađe iz tog odnosa, jer ju je prema njenim rečima Gigs ucenjivao govoreći da će svim prijateljima poslati detalje njihovih intimnih odnosa.

1 / 7 Foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejt Grevil je do detalja opisala situacije u kojim je Gigs bioi nasilan, a istakla je i da ju je jednom priliko izbacio golu iz stana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs