IMAO JE STOMAK DO ZUBA I 180 KG KAD GA JE DANIJELA OSTAVILA: Sad pored 26 godina mlađe živi drugu mladost

Evo kako živi čuveni glumac Rasel Krou, koji se ugojio posle bolnog razvoda.

Celebrities
Autor:
IMAO JE STOMAK DO ZUBA I 180 KG KAD GA JE DANIJELA OSTAVILA: Sad pored 26 godina mlađe živi drugu mladost
Kako živi glumac koji se ugojio posle razvoda, Foto: Profimedia

Slavni glumac Rasel Krou javnosti je postao poznatiji ulogom u filmu "Gladijator" iz 2000. godine. Nekada je mamio ženske uzdahe, a danas je gotovo neprepoznatljiv zbog viška kilograma.

Ipak, nekadašnji miljenik žena pored sebe ima devojku Britni Teriot (31), koja je od njega mlađa čak 26 godina. Naime, par se upoznao još 2013. godine na snimanju filma "Broken City", a o njihovoj vezi počelo je da se šuška 2020. godine kada su viđeni kako razmenjuju poljupce na teniskom meču u Sidneju.

Rasel Krou
foto: Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia

Par je postao nerazdvojan, a mnogi komentarišu da je mlada Britni napravila od njega ono što nijednoj do sada nije pošlo za rukom. Očigledno je da glumcu prija njena mladalačka energija, te kao da je tek sada počeo da živi punim plućima.

Rasel Krou
foto: Profimedia

Britni svog dragog prati na nastupima, dok on pored nje živi drugu mladost. Takođe mu je ogromna podrška i u procesu gubitka kilograma, s obzirom da je nakon kraha braka dogurao do neverovatnih 180 kg. Inače, zanimljivo je da za Britni kažu da je kopija Raselove bivše partnerke Danijele Spenser sa kojom je proveo 15 godina.

Rasel Krou
foto: Profimedia

Vesti o razvodu slavnog para došle su 2018. godine, i bile su pravi bum jer niko nije mogao ni da nasluti da postoje bilo kakvi problemi u njihovom odnosu. Danijela je nedavno i progovorila o razlozima razvoda, što je bilo jedno od njenih retkih oglašavanja, pogotovo na ovu temu.

"Dakle, završivši na mestu gde nismo prijatelji, ili nismo u mogućnosti da budemo tu za decu i uradimo stvari poput odlaska na premijeru ili zajedničkog Božića, ili stvari koje su veoma važne za decu, mislim da bilo bi zaista tužno mesto za kraj", objasnila je i zaključila:

"Imamo mnogo poštovanja jedno za drugo i smatramo se prijateljima. Veza se završila, ali ne i prijateljstvo".

1 / 8 Foto: Profimedia

Mediji su pisali da je Danijela ta koja je stavila tačku na njihov odnos, dok su se u javnosti pokrenule glasine da je razlog razvoda njegov višak kilograma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs