ANA JE CEO ŽIVOT TRŽILA BIOLOŠKOG OCA, A KAD GA JE NAŠLA POŽELEO JE DA IMAJU ODNOSE: Htela je tatu, a snašle je nesreće

Odnos najpoznatije holivudske starlete sa ocem doveo je do neverovatnih okolnosti.

Celebrities
22:32h Autor:
ANA JE CEO ŽIVOT TRŽILA BIOLOŠKOG OCA, A KAD GA JE NAŠLA POŽELEO JE DA IMAJU ODNOSE: Htela je tatu, a snašle je nesreće
Odnos najpoznatije holivudske starlete sa ocem, Foto: Profimedia

Odnosi roditelja i dece u nekim situcijama nisu baš idealni, a postoje i oni koji nisu imali sreće da odrataju uz roditelje i da im isti pruže ljubav i toplinu. Među njima je i najpoznatija starleta Ana Nikol Smit, koja je imala vema nesrećan život.

Možda je upravo odsustvo oca, a kasnije i odnos sa njim doprineo da Anu snađu sve nesreće ovog sveta. Uprkos tome što je od prosjačkog štapa došla do ogromnog bogatstva, ona je dokaz i da novac ne čini sreću.

Rodila se kao Viki Lin Hogan 1967. u Teksasu, a odgajala ju je uglavnom majka i njena porodica, dok oca nije poznavala.

U dokumentarnom filmu o njoj je otkriveno da je, nedugo pre nego što se pojavila na naslovnici Plejboja, unajmila privatnog detektiva da pronađe njenog oca, Donalda Hogana, ali njihov odnos navodno nije krenuo u smeru kojem se Ana nadala. Umesto toga, doživela je bolnu traumu.

Melisa Bajrum, koja je bila u vezi s Anom Nikol pre njene smrti, otkrila je da joj je slavna plavuša ispričala da ju je njen otac bukvalno skidao očima i potom pokušao da spava sa njom.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

"Rekla mi je da je njen otac hteo da ima se*s sa njom. Bila sam jako tužna što sam to čula jer sam znala koliko se radovala što će ga upoznati. Imala je toliko ideja u glavi kakav je on i kako će se sve odigrati. Bila je jako razočarana", ispričala je Melisa u dokumentarcu.

Osim oca, uspela je da pronađe i upozna polubrata Donija, a kasnije ih je pozvala na zabavu u Plejbojevoj vili koja je priređena u njenu čast. Nedugo potom utihnula je s pričama o njemu. Nekoliko meseci kasnije je završila u bolnici zbog predoziranja tabletama.

Ana Nikol Smit
Ana Nikol Smitfoto: Profimedia

"Mislim da ju je to sigurno jako pogodilo", ispričala je rediteljka dokumentarca Ursula Makfarlejn.

"Svako u životu želi očinsku figuru. Svako želi nekog na koga će se ugledati. U snimcima iz arhive se može videti koliko je bila srećna što je pronašla tatu kojeg nije videla otkako je bila beba, kojeg nikad nije poznavala. Jako me to rastužilo. Bilo je to užasno", dodala je.

Ana Nikol Smit
Ana Nikol Smitfoto: Profimedia

Istakla je i da je Ana celi život tražila tu očinsku figuru, a ukazala je i na njen brak s 89-godišnjim milijarderom J. H. Maršalom za kojeg se Ana udala kad joj je bilo 26. godina.

"Postojao je aspekt oca u njihovoj vezi. Ne spominjemo to u filmu, ali rekla je da je on jedina osoba koja je nije gledala s visine", ističe Makferlejn.

1 / 10 Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

O navodnom napadu njihovog oca, koji je inače preminuo 2009, progovorio je i Anin polubrat Doni s kojim se upoznala kad i sa ocem, a koji je tada imao 16 godina.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

"Moj otac nije tip čoveka s kojim želite da ostanete nasamo. Nećete se osećati sigurno. On je čudovište, ja sam ga se bojao", rekao je Doni u filmu i otkrio da mu je otac ispričao kako je silovao sestru svoje supruge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs