KAKO MILIONERI PROSLAVLJAJU KUPOVINU KUĆE: Kod njih LOVA pada sa krova i nema toga što oni ne mogu da kupe

Bijonse je jedna od najvećih i najplaćenijih svetskih zvezda, vodi povučen život sa svojom porodicom ali ipak je otkrila par činjenica o sebi koje možda niste znali.

Vip priča
Autor:
KAKO MILIONERI PROSLAVLJAJU KUPOVINU KUĆE: Kod njih LOVA pada sa krova i nema toga što oni ne mogu da kupe
10 činjenica o Bijonse, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Bijonse je bila besprekorno stilizovana na romantičnoj večeri sa svojim suprugom Džej Zijem u jednom od najekskluzivnijih londonskih privatnih klubova. Ova 41-godišnja megazvezda pokazala je još jednom da ima stila savršeno kombinujući crni komplet na pruge sa upečatljivim čizmama do kolena. Njena raskošna kosa bila je uvijena u talase.

Povod ovako glamurozne večere u Osvalds-u je kupovina velelepnog imanja na obali vrednog 200 miliona dolara. Ovaj moćni par uživao je u večeri uz ostrige i roze nazdravljajući svojoj kupovini.

Ovaj ogromni kompleks od 30 hiljada kvadratnih stopa nalazi se u Malibuu. Ova primorska vila gleda na Tihi okean u oblasti Paradise Cove pod nadimkom Billionaires' Rov. Uprkos tome što su platili zapanjujuću cenu, zapravo postigli su dobar dogovor za kuću, koja je prvobitno bila oglašena na neverovatnih 295 miliona dolara. Prostrano dvorište ima bazen i završava se liticom koja gleda na plažu.

Kuća Bijonse
foto: @CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od najvećih svetskih zvezda poslednjih godina živi veoma povučen život, daleko od očiju javnosti. Kroz svoju gotovo trodecenijsku karijeru pevačica je pažljivo otkrivala činjenice o sebi i svojoj porodici a donosimo vam 10 činjenica o njoj koje možda niste znali:

Bijonse
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
  • Njena majka je kostimograf i frizerka koja je vlasnik salona, a njen otac je od 1995. godine bio menadžer ploča , upravljajući njenim brojnim muzičkim poduhvatima.
  • Sa 7 godina, Bijonse je bila solista u horu svoje crkve.

  • Reč „bootylicious“ dodata je Oksfordskom rečniku engleskog jezika zbog toga što je njena istoimena pesma postala tako ogroman fenomen.

  • Nakon nekoliko godina prijateljstva i zabavljanja, Bijonse se udala za Džej Zi-a 4. aprila 2008.
Bijonse i Džej Zi
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
  • Bijonse uživa u kupanju u okeanu.
  • U martu 2006. prihvatila je zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

  • Bijonse je bila jedna od mnogih zabavljača koja je dobila neverovatnu svotu novca za nastup za porodicu bivšeg libijskog vladara Moamera Gadafija. I ako je prihvatila novac i nastupala za diktatorovu porodicu, Bijonse je kasnije sav novac donirala Fondu Klinton-Buš Haiti, koji je pomogao onima koji su pogođeni zemljotresom na Haitiju 2010.

  • Bijonseina omiljeni komad šminke je maskara, a ona je alergična na parfem.

  • Telohranitelj joj je jednom slomio nožni prst tako što je slučajno stao na njega dok je pokušavao da je zaštiti od gomile obožavalaca.

  • Omiljeni broj joj je 4. Rođendan njene majke je 4. januara, njen 4. septembbra, a njenog muža 4. decembar. Takođe se udala za Jai-Z 4. aprila.

Bijons
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Takođe su se mnogi pitali odakle potiče neobično ime Beyoncé i da li je to u stvari njeno umetničko ime? Naprotiv, Bijonse je rođeno ime popularne pevačice, koje je u stvari dobila po prezimenu svoje majke. Njena majka rodila se kao Selestin Bijonse, a kada je odlučila da se uda, shvatila je da će njeno devojačko prezime biti zauvek izgubljeno. Kako se to ne bi dogodilo, Tina je svojoj ćerci dala ime Bijonse kako bi makar na neki način nastavila lozu svoje porodice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs