NEĆETE VEROVATI ČIME SE BAVI NAJBOGATIJA DEVOJČICA NA SVETU: Ima 11 godina, kada se pojavi na BINI, publika pada u trans

Blu Ajvi Karter je najpopularnije i najbogatije dete na svetu. Ima samo 11 godina i mnogi kažu da je predodređena za uspeh

Vip priča
Autor:
NEĆETE VEROVATI ČIME SE BAVI NAJBOGATIJA DEVOJČICA NA SVETU: Ima 11 godina, kada se pojavi na BINI, publika pada u trans
Čime se bavi najbogatija devojčica na svetu?, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Prvo dete Džej Zija i Bijonse, devojčica po imenu Blu Ajvi Karter danas ima 11 godina i rangirana je kao jedna od troje najbogatije dece na svetu.

Ona na svom bankovnom računu ima oko 800 miliona dolara, prema Forbsu, a taj novac je zaradila tako što se pojavila u spotovima i pesmama svojih roditelja.

Naime, imala je samo tri godine, kada se pojavila kao deo hora u pesmi Up&Up benda Koldplej, a sa osam godina je otpevala pesmu Brown Skin Girl, za šta je dobila mnogo priznanja, uključući BET nagradu. Čitala je i jednu audio knjigu, za šta se spekulisalo da je moglo da joj donese i Gremija, kog je i dobila za pesmu Brown Skin Girl, a više puta smo je videli u Bijonsinim spotovima.

1 / 6 Foto: Brian Prahl / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slično

Kada je imala samo par dana, njen glas, tj plač je korišten za pesmu njenog oca a magazin Tajms ju je tada nazvao "najpopularnijom bebom na svetu".

Kada se rodila i kada su roditelji objavili da su dobili ćerku koja će se zvati Blu Ajvi, svi su se pitali odakle im to ime. A onda se pročulo da je par bio na letovanju u Hrvatskoj na Hvaru te da su se oduševili sa plavim bršljanom koji tamo raste i tako su smislili ime za svoje dete. Ime je odmah zaštićeno, tako da se niko više tako ne sme zvati, a njena majka je na nekoliko svojih poslovnih poduhvata stavila upravo neobično ime svoje ćerke što je rezultiralo neverovatnim uspehom i porastom bogatstva ove jedanaestogodišnje devojčice.

Međutim, danas ona uživa najveću popularnostu upravo zahvaljujući nastupu na koncertima njene majke. Sve je počelo u Dubaiu kada se pojavila na bini kao deo plesne grupe, da bi nastavila da na turneji prati svoju slavnu majku. Svi se dive njenim plesnim koracima, a kada završi tačku - kliče joj milion ljudi.

Sve to iz prikrajka prati ponosna majka, Bijonse, koja neretko pusti suzu radosnicu kada vidi svoju naslednicu kako dominira na sceni.

Novi šou koji pomera sve granice dobre zabave počinje u subotu, 21. oktobra, a emitovaće se na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Šou "Rame uz rame sa Draganom" pomera sve granice dobre zabave, a evo o čemu je reč...

U pitanju je plesni talent šou kakav publika nije imala priliku da vidi kod nas. Kroz skoro tri meseca najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković, sa svojim timom, vodiće pažljivo izabrane takmičare kroz uzbudljivu avanturu. Stručni tim Dragane Mirković, poznate koreografkinje Dušanka Dekić Alijević Beba i Jovanka Keser Lola, poznatije široj javnosti kao deo kreativnog tima poznatog vokalnog-plesnog sastava "Beat Street" biće tu da prate učesnike u pripremi za svaku plesnu tačku i da im pomognu da odgovore na svaki zadati zadatak. Najbolji osvaja milion dinara i priliku da zaplaše rame uz rame sa Draganom Mirković

Gledaoci Kurir televizije će imati priliku da upoznaju 14 učesnika koji će se kroz skoro tri meseca boriti za glavnu nagradu od milion dinara, ali i priliku da zasijaju na sceni rame uz rame sa najvećom muzičkom zvezdom Draganom Mirković na koncertima koje organizuje povodom 40 godina karijere, 29. i 30. decembra u Štark Areni. Veoma zanimljivi učesnici, naizgled potpuno različitih profila i interesovanja ipak imaju jednu zajedničku crtu, a to je ljubav prema plesu i muzici. Kako će izgledati njihova plesna borba, da li će iskoristiti mogućnost da zablistaju, skrenu pažnju na sebe i otvore put ka uspehu pratite na Kurir televiziji od 21. oktobra subotom i nedeljom od 20 časova.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs