QUEEN b

Ona je najmoćnija žena muzičke industrije: Sedam stvari koje sigurno niste znali o Bijonse!(FOTO)

Pop diva svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, ali je nedavno napravila presedan i otkrila neke detalje iz svog i života svoje porodice.

Celebrities
10:16h Autor:
Ona je najmoćnija žena muzičke industrije: Sedam stvari koje sigurno niste znali o Bijonse!(FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna od najvećih svetskih zvezda poslednjih godina živi veoma povučen život, daleko od očiju javnosti, ali je za nedavno izdanje britanskog magazina Vog odlučila da se konačno otvori i podeli detalje svog života. Kroz svoju gotovo trodecenijsku karijeru pevačica je pažljivo otkrivala činjenice o sebi i svojoj porodici, a u ovom izdanju odlučila je da sa fanovima podeli 7 neobičnih činjenica o sebi, koje nije znao ni najveći broj njenih bliskih saradnika.

Ime je dobila po majci

Mnogi su se pitali odakle potiče neobično ime Beyoncé i da li je to u stvari njeno umetničko ime? Naprotiv, Bijonse je rođeno ime popularne pevačice, koje je u stvari dobila po prezimenu svoje majke. Njena majka rodila se kao Selestin Bijonse, a kada je odlučila da se uda, shvatila je da će njeno devojačko prezime biti zauvek izgubljeno. Kako se to ne bi dogodilo, Tina je svojoj ćerci dala ime Bijonse kako bi makar na neki način nastavila lozu svoje porodice.

Njene pevačke sposobnosti otkrivene su slučajno

Iako većina ljudi uđe u muzičku industriju svesna svojih vokalnih kvaliteta, to nije bio slučaj sa njom. Bijonse je započela karijeru kao deo jedne plesne grupe koja je nastupala uz brojne poznate pevače, a tokom jedne od proba, glavna koreografkinja, Darlit Džonson zapazila je njen glas. Tada je odlučila da joj da vetar u leđa i ohrabri je da započne pevačku karijeru.

Broj 4 je za nju sudbonosan

Od ranog detinjstva bila je opsednuta brojem 4 i dan danas smatra da on ima veliku ulogu u njenom životu. Osim što je rođena 4. septembra, rođendan njenog muža, majke, kao i godišnjica braka takođe su četvrtog dana u mesecu. Iz tog razloga, i ona i suprug Džej Z imaju istetoviran rimski broj 4.

Trebala je da igra u filmu A Star Is Born

Sigurni smo da ste svi odgledali A Star Is Born više puta, kao i da znate ceo soundtrack filma. Klint Istvud je ulogu prvo ponudio slavnoj Bijonse još 2012. godine, koja jednostavno nije imala dovoljno vremena za ovaj projekat, te je na kraju ulogu odbila.

Jedan honorar je donirala centru za borbu protiv zavisnost

Kada je 2008. godine odigrala ulogu Ete Džejms, slavne muzičarke koja se više puta lečila od zavisnosti, pevačica je odlučila da celokupan honorar preusmeri na otvaranje centra za borbu protiv zavisnosti u Bruklinu. Inspirisana pričom legendarne muzičarke, koja je uprkos svojoj slavi i talentu bila izbačena iz društva, Bijonsw je odlučila da se posveti razbijanju stigme o zavisnicima i stvaranju novih prilika za njih.

Izjednačena je sa Marajom Keri

Iako je karantin bio veoma težak period za sve nas, znatno nas je oraspoložio izlazak njenog novog albuma Black Is King. U ovoj godini pevačica se konačno izjednačila sa divom Marajom Keri, i one su sad azvanično jedini solo izvođači koji su imali hitove na prvom mestu svetskih lista u čak 4 decenije.

Ne zovu je Queen B bez razloga

Iako zvuči kao veoma čudan hobi za jednu svetsku zvezdu, Bijonse ima čak 2 pčelinjaka na svom imanju. Brine se o oko 80 hiljada pčela, a u njenom domaćinstvu svake godine napravi se više stotina tegli meda. Sa ovim hobijem počela je da se bavi kada je saznala da njena deca pate od različitih alergija, a med je odličan način da ublaži njihove simptome.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs