STROGA MAMA

Ana Ivanović je stroga mama: Kod nas u kući ove stvari su izričito zabranjene!(VIDEO)

Slavna teniserka gotovo nikada ne govori o svom privatnom životu, a pogotovo o deci, ali napravila je presedan i otkrila šta to nikako ne dozvoljava svojim sinovima.

Vip roditelji
18:37h Autor:
Ana Ivanović je stroga mama: Kod nas u kući ove stvari su izričito zabranjene!(VIDEO)
Foto: Profimedia

Ana Ivanović poznata je po tome što svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger roditelji su dva dečaka - Leona i Luke, a lepa Ana je u intervjuu koji je dala za emisiju Sportlight otkrila kako vaspitava svoju decu i kako se snalazi u ovim teškim uslovima karantina.

Ana je objasnila da deci nije potrebno mnogo materijalnih stvari, koliko im je potrebna pažnja i ljubav, koju samo roditelj može da pruži.

"Ja ne gledam televiziju i ne provodim vreme na telefonu i iPadu, pa sam isključiva u tome da deca nemaju ni telefon ni iPad niti televizor. Kod nas u kući ništa od toga se ne koristi"

Ana je dodala i kako su karantin i vreme koje sada mora drugačije da organizuje svojoj deci, učinili da i sama postane kreativna i osmišljava različite načine da provede kvalitetno vreme sa svojim sinovima.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs