NA ŠTA SLAVNI TROŠE NOVAC

NAJSKUPLJI TELOHRANITELJI U HOLIVUDU: Poznate ličnosti koje daju pravo bogatstvo da bi im neko čuvao leđa (FOTO)

Da li je to luksuz ili modni trend? Mnoge slavne ličnosti, šetaju telohranitelje kao tašnice.

Celebrities
21:44h Autor:
NAJSKUPLJI TELOHRANITELJI U HOLIVUDU: Poznate ličnosti koje daju pravo bogatstvo da bi im neko čuvao leđa (FOTO)
Najskuplji telohranitelji u Holivudu, Foto: Profimedia/editorial images

Poznate ličnosti uživaju u mnogim prednostima svoje karijere, poput bogtstva o kojem većina nas može samo da sanja, posebnog tretmana i iskustva većeg od životnog. Međutim, to dolazi sa cenom lične slobode. Zato mnoge poznate ličnosti moraju da ulažu u svoju sigurnost. Život u centru pažnje dolazi sa stvarnom činjenicom, da oni nikuda ne mogu bez telohranitelja.

Izdvojili smo nekoliko poznatih ličnosti, koje izdvajaju veliku sumu novca za telohranitelje.

ADEL

Adel je jedna od najvećih glasova ove generacije, a obožavaoci apsolutno vole njenu prizemnost. Njena zarada iznosi oko 190 miliona dolara, samim tim je angažovala obezbeđenje koje je prati danonoćno. Ona je 2017. godine unajmila bivšeg telohranitelja Lejdi Gage, Pita Van Der Bina, koji za svoje usluge naplaćuje 70.000 dolara godišnje.

Adel
foto: Profimedia

DŽENIFER ANISTON

Dženifer je stekla svetsku slavu kada je glumila u seriji Prijatelji. Otkako je postala toliko poznata, angažovala je zloglasnog telohranitelja slavnih Šeldona, još 2013. On je u prošlosti sarađivao sa mnogim zvezdama, tako da je Aniston znala da je on taj kojeg treba angažovati.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

DEJVID I VIKTORIJA BEKAM

Bekamovi su dve najpoznatije ličnosti na svetu. On je bivši fudbaler, a ona je bila članica grupe Spajs Grls, a sada modni mogul. Zato su 2014. potrošili milion dolara na pojačano obezbeđenje, a 2020. imaju i čuvare postavljene u svom domu. Takođe, obezbeđenje ih prati na svim putovanjima.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

HALI BERI

Dobitnica oskara, Hali Beri je u filmskoj industriji više od 30 godina, tako da joj paparaci nisu strani. Tokom predhodnih godina imala je dosta telohranitelja. Oni idu svuda sa njom, čak i kada ide na planinarenje.

Hali Beri
foto: Profimedia

KEJTI PERI

Kejti se često viđa u pratnji svog telohranitelja, njeni fanovi ga upoređuju sa Hju Džekmenom. Veruje se da je Peri povećala svoju bezbednosne mere, nakon što je postala majka 2020. godine.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia /editorial images

DŽENIFER LOPEZ

Dženifer ima dugu i uspešnu karijeru, kao plesačica, pevačica i glumica. Njena zarada je procenjena na 290 miliona dolara, tako da ima smisla da troši mnogo novca na bezbednost. Retko se viđa bez telohranitelja pored sebe.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia /editorial images

TEJLOR SVIFT

Neverovatna slava koju je zadesila Tejlor, znači da ona ima armiju obožavalaca, koji sebe nazivaju "Svifti". Iako je to neverovatno, Sviftova je morala da bude oprezna, zbog čega ima dva telohranitelja, koji idu sa njom gde god da krene.

Tejlor Svift
foto: Profimedia

BIJONSE

Biti jedna od najpoznatijih žena na svetu, znači da će javnost biti uzbuđena kada vas vidi. Dodajte na to činjenicu da je udata za Džej-Zi-Ja, još jednog od poznatih na svetu. Tako da je njima potrebno veliko obezbežđenje u svakom trenutku. Veruje se da svake godine plaćaju milione dolara na telohranitelje.

Bijonse, Džej Zi
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs