PROPALI FUDBALER PREKO NOĆI POSTAO MILIONER KADA JE OŽENIO 18 GODINA STARIJU: "Otac mi je nudio bogatstvo da je ostavim"

Verovatno se niko ne seća ovog fudbalera ali je on danas srećno oženjen 18 godina starijom milionerkom Karolin i uživa u životu.

Celebrities
09:44h Autor:
PROPALI FUDBALER PREKO NOĆI POSTAO MILIONER KADA JE OŽENIO 18 GODINA STARIJU: "Otac mi je nudio bogatstvo da je ostavim"
Serđo Karaljo i Karolin Stenberi, Foto: printscreen/instagram/carolinestandbury

Serđo Karaljo je verovatno i sam zaboravio da se nekada bavio fudbalom i da je bio bivši talenat Real Madrida. Nažalost za vreme svoje fudbalske karijere nikada nije uspeo da ispuni puni potencijal.

Sa svojih 18 godina je 2012. godine potpisao ugovor za kraljevski klub, međutim igrao je samo za rezervnu ekipu i čekao svoju priliku koja nikada nije usledila. Čak se ni najvatreniji navijači Reala ne sećaju Serđa.

2018. godine odlazi u SAD i to mu zasigurno menja život iz korena. Dok je u Los Anđelesu studirao online marketing upoznao je svoju sadašnju suprugu Karolin Stenberi, 18 godina stariju milionerku iz Velike Britanije.

Njihova ljubavna priča je počela 2020. godine kada je i obelodanjena. Već 2021. godine na zimskom odmoru na Himalajima, Karaljo je odlučio da zaprosi lepu i bogatu Karolin. Venčali su se te iste godine a svadba je bila očekivano glamurozna. Tako je bivši propali fudbaler preko noći postao milioner.

Karolin Stenberi je poznata glumica i tv zvezda iz Velike Britanije, koja potiče iz bogate porodice, ali je pritom i Instagram influenserka pa se procenjuje da po jednoj objavi zaradi 5.000 funti!

Pored toga, Karolin je bila u braku čak 18 godina s turskim tajkunom Džemom Habibom. Karaljo kaže da mu njena prošlost nije važna i da se među njima desila ljubav na prvi pogled koja je i danas prisutna.

U jednom intervjuu Kerolajn Stenberi je otkrila da joj se činilo da je Sergiov otac mislio da je ona „luda starica“ koja želi njegovog sina za se*s.

Ne krije da je bila šokirana ovim saznanjima vezanim za njegovog oca ali priznaje da bi se osećala isto da je u pitanju jedan od njenih sinova.

"Mislim da je mislio da sam luda starica koja očajnički želi da se venča sa njegovim malim sinom ili da ga zadrži kao neku vrstu se*sualnog roba" , izjavila je ona.

Karaljo je otkrio i čudnu ponudu svog tate: "Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Otac mi je rekao da će mi dati sav novac sveta ako se rastanemo, a majka je počela da plače kada je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju ćerku".

Njih dvoje su se preselili u Dubai, gde bivši fudbaler sad vodi život šeika. Radi sa nekretninama, putuje helikopterom i privatnim avionom, ima dom iz snova i garažu s automobilima vrednu nekoliko miliona evra. I kako kaže njegovi fudbalski snov su samo lepa prošlost, piše espreso.co.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs