OVO je sreća

LJUBAV KOJA JE NADMAŠILA SVE ROMANTIČNE FILMOVE: Glumac ju je zavoleo u trenu, a evo zašto njegova veza OVOLIKO traje

Adam Sandler je ženu svog života upoznao na filmu i u trenu zavoleo

Ljubav
Autor:
LJUBAV KOJA JE NADMAŠILA SVE ROMANTIČNE FILMOVE: Glumac ju je zavoleo u trenu, a evo zašto njegova veza OVOLIKO traje
Ljubavna priča Adama Sandlera, Foto: Adamsandler / Instagram

Ako pomislite na glumce koji igraju u romantičnim komedijama, njegovo ime vam verovatno automatski pada na pamet. Adam Sandler je postao holivudska ikona nakon što je glumio u filmu „Veliki tata“ i drugim ostvarenjima, ali malo ko zna da se iza ove poznate ličnosti krije romansa koja je nežnija od bilo koje ekranizovane, izmišljene priče.

Uz glumca, glavna junakinja je njegova sadašnja supruga, a spojila ih je strast prema filmovima.

Džeki Titon je započela karijeru modela nakon što je završila srednju školu, ali se nekoliko godina kasnije zainteresovala za glumu, kada je 1999. dobila svoju prvu ulogu. U to vreme, Adam Sandler je već bio poznat i uspešan glumac – postao je slavan devedesetih nakon uloga u filmovima kao što su „Happy Gilmore“, „The Wedding Singer“ i „Billy Madison“.

Adam Sandler
foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Sreli su se na snimanju „Velikog tate“ (Big Daddy). Ambiciozna Džeki počela je prvo da se druži sa takođe legemdarnim komičarom Robom Šmajderom, koji joj je pomogao da upozna Adama Sandlera, jednog od njegovih najbližih prijatelja. Na kraju, Adam je odlučio da je ubaci u film jer je, osim što je u njemu glumio, bio i producent.

Adam Sandler
foto: Adamsandler / Instagram

Džeki je dobila ulogu, a ostalo je istorija.

Iako je odigrala samo kratku rolu, ona je u velikoj meri uticala na njen život. Mesecima nakon objavljivanja filma nije dobila nijednu značajnu ulogu od drugih filmskih stvaralaca, ali je uspela da probudi Adamovo srce. Ludo su se zaljubili jedno u drugo!

Venčali su se četiri godine kasnije.

Nakon što su počeli romansu, zajedno su radili na još nekoliko filmova, uključujući „ 50 First Dates“, „Just Go With It“ i mnoge druge. To je učvrstilo njihovu ljubav i odlučili su da budu „doživotni par“. Venčali su se 22. juna 2003. Na prelepom imanju u Malibuu, pred velikim brojem slavnih zvanica, među kojima su bile i Šeron Ozborn i Dženifer Aniston.

Adam Sandler
foto: Erik Nielsen/Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Svoju ljubav krunisali su rođenjem dve ćerke.

Srećni par je dočekao Sejdi, koja će uskoro napuniti 17 godina godina, u maju 2006. U novembru 2008. rođena je druga ćerka Sani. Obe devojke su se pojavile u nekim od filmova njihovog oca, kao što su „Hotel Transilvanija“ i „Misterija ubistva“.

Glumac je rekao da su Sejdi i Sani žarko želele da se sa njim pojave na velikom platnu jer su delile njegovu i majčinu ljubav prema filmovima.

„Godinama su me, non stop, zapitkivale: Tata, možemo li da budemo u tvom sledećem filmu?“.

Džeki je to odobrila, suprugu je bila i ostala najodaniji saveznik.

Adam Sandler
foto: John Nacion / StarMax / Profimedia

Svakoj uspešnoj osobi potreban je partner koji će je podržati i ohrabriti i u dobrim i u lošim trenucima. Uprkos brojnim nagradama koje je stekao tokom karijere nakon uspešnih filmskih uloga, Adam ne bi bio čovek kakav je danas da Džeki nije bila uz njega.

Adamova žena je stalno prisutna na snimanjima, podstiče ga da da sve od sebe. Pomagala mu je čak i kod scene ljubljenja sa svojom dugogodišnjom saradnicom Dženifer Aniston.

„Jedino je neprijatno bilo čuti moju ženu kako kaže: Čvršće je zagrli! Čvršće! Poljubi je jače!“, našalio se Adam.

Bez Džekine podrške, Adam možda ne bi preuzeo neke od svojih najvećih projekata iz straha da neće moći da ih završi. Glumac je priznao da ga je supruga nagovorila da prihvati uloge za koje je u početku mislio da će biti izazovne, poput glavne uloge u „Nebrušenim draguljima“.

Adam Sandler
foto: Paul Morigi / Getty images / Profimedia

„Pročitao sam scenario i dopao mi se, ali sam se plašio da to uradim. Onda sam zamolio Džeki da ga pročita. Radimo ovo zajedno, Džeki i ja, razgovaramo šta treba da uradim, ona mi daje snagu i hrabrost da se bacim na projekat“, priznao je Adam.

I posle 24 godine zajedničkog života, ludo su zaljubljeni jedno u drugo.

Vreme nije promenilo ništa u njihovoj ljubavnoj priči. U stvari, njihova veza je postala jača nego ikada.

Kada su 2020. obeležavali godišnjicu, glumac se na Instagramu prisetio kako su se Džeki i on „na ovaj dan pre 22 godine, pogledali u oči i smrtno se zaljubili“. Adam je poručio:

„Volim te, moja večna devojko“, izražavajući svoju radost što su proslavili 22 godine zajedničkog života.

Adam Sandler
foto: Profimedia

Postoji, kaže, samo jedna tajna za održavanje tako bliske veze: poverenje i naklonost.

Sandler je iskreno progovorio o tome:

„Provodite vreme zajedno. Pobrinite se da ne bežite često od partnera, družite se zajedno.“

On, takođe, naglašava vrednost otvorenosti i kvalitetno provedenog vremena.

„Samo sat zajedničkog druženja nas ponovo pokreće“, poručio je glumac.

Ko je vaš omiljeni holivudski par i zašto?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs