MANDŽUKA JE 3 PUTA BILA ODBEGLA MLADA, ČUVENI FUDBALER ODLEPIO JE ZA NJOM: Volela je biznismena i Filipa Živojinovića

Ljubavni život Maje Mandžuke veoma je zanimljiv, a glumica često ume da se našali na taj račun.

Celebrities
Autor:
MANDŽUKA JE 3 PUTA BILA ODBEGLA MLADA, ČUVENI FUDBALER ODLEPIO JE ZA NJOM: Volela je biznismena i Filipa Živojinovića
Ljubavni život Maje Mandžuke, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Slavna glumica Maja Mandžuka našla se u žiži medijskog interesovanja zbog premijere drugog dela kultnog filma "Munje". Svoj život i karijeru nastavila je da gradi u Njujorku, a zatim u Los Anđelesu gde se i školovala i oprobala kao producentkinja.

Nemoguće je ne primetiti i njenu jaku energiju, a ni mladolik izgled, zbog kojeg mnogi misle da je u dvadesetim. Maja se kretala u društvu holivudskih zvezda, a mnogi slavni muškarci pokušali su da ukradu njeno srce.

Maja Mandžuka
Maja Mandžukafoto: ATA Images / Antonio Ahel

Dugo se pisalo o zanimljivoj anegtoti o čuvenom fudbaleru Ronaldo Nazairu koji je "odlepio" za Majkom Mandžukom koja je tada radila kao novinarka.

Poznaato je da je prelepa glumica 4 godine bila u vezi sa Filipom Živojinovićem, dok je 11 godina provela u vezi sa biznismenom Denisom Damjanovićem.

- Nisam nikad otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Stvarno mu želim sve najbolje i super je dečko. Mi smo u Americi bili usmereni jedno na drugo, ali tamo se jako puno radi, živiš za vikend, rekla je Maja i dodala:

Maja Mandžuka
Maja Mandžukafoto: ATA Images / Antonio Ahel

- Mi smo se korektno i ljudski razišli, nije tu bilo nikakvih skandala, niti treće osobe. Ne volim da pričam o tome. To je deo prošlosti i svako je nastavio svojim putem. Volim da pričam o sadašnjosti i budućnosti. Dok je trajalo, trajalo je. Bilo je lepo.

Mandžuka neretko ume da se našali na svoj račun, te često kaže da se još nije našao taj koji će je privoleti da ode do oltara. Sebe je uporedila i sa Džulijom Roberts u filmu "Odbegla mlada"

Maja Mandžuka
Maja Mandžukafoto: Kurir/Damir Dervišagić

- Tri puta sam bila odbegla mlada, više volim da nosim patike nego štikle, ali nikad se ne zna, možda neko ukrade te patike. Za sada sam srećna i ispunjena. Videćemo da li ću na kraju imati sudbinu Džulije Roberts - rekla je Maja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs