KO SU TOZOVČEVI VANBRAČNI SINOVI KOJI SE BORE ZA NASLEDSTVO? Dobio ih je slučajno, a sve o njima držao je u tajnosti

Mnogi se pitaju ko su deca legendarnog pevača Predraga Tozovca koja su se našla u žiži medijskog interesovanja.

Celebrities
14:34h Autor:
KO SU TOZOVČEVI VANBRAČNI SINOVI KOJI SE BORE ZA NASLEDSTVO? Dobio ih je slučajno, a sve o njima držao je u tajnosti
Ko su deca Predraga Tozovca, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Legendarni pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je 2021. u 85. godini života. Dvogodišnji pomen pevaču biće održan 6. aprila, a ovih dana svedoci smo haosa koji je nastao prilikom podele njegove imovine.

Navodno, njegovi naslednici nisu mogli da se dogovore šta kome pripada, te je sudski postupak trajao duže od godinu dana. O Tožovčevoj deci se jako malo zna, a ono što je poznato jeste da ima dva vanbračna sina.

Njegovi sinovi nikad se nisu pojavljivali u javnosti, dok je pevač jako malo govorio o njima.

 Predrag Tozovac
Predrag Tozovacfoto: Kurir/Dragana Udovičić

- Imam dva vanbračna sina, ali to nije za novine. To je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu - rekao je pevač jednom prilikom za Kurir.

Pored sina koji živi u inostransvu, drugi sin je Svetozar Živković (36) koji radi kao konobar po poznatim prestoničkim klubovima i restoranima, a svi ga zovu Mali Toza, prenosi Objektiv.

Njegova ljubavna priča sa dvadeset godina mlađom Emilijom Janjić, koju je oženio 2015. godine nakon gotovo 40 godina ljubavi i zajedničkog života posebno je bila interesantna javnosti.

Predrag Tozovac
Predrag Tozovacfoto: Kurir/Damir Dervišagić

Pevač je toliko vvoleo svoju Emiliju da mu je jedini strah bio da ostane bez nje.

- Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: "Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim." Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao - rekao je legendarni pevač pre nekoliko godina i otkrio da li postoji tajna za uspešan i srećan brak:

- Prošao sam pola sveta, prošao sam muzički ceo svet. Vrlo je teško. Čovek mora da bude i filozof i seljak i mehaničar i profesor ako je žensko i majka, ako je muško i otac i sve zajedno da sabere da postavi pitanje kako sam prošao kroz život. Pošto još nisam završio svoju priču, ne mogu da vam definitivno kažem kako sam prošao. Bilo je mnogo lepo, bilo je mnogo dobro, a bilo je i teško - rekao je tada za Story.

Predrag i Emilija Tozovac
Predrag i Emilija Tozovacfoto: Kurir/Dragan Kadić

Znaimljivo je da je čuvena glumica Žiža Stojanović koju pamtimo kao Canu Fontanu iz serije "Srećni ljudi", jednom prilikom otkrila da je bila u vezi sa pevačem.

- Tozovac je jedan šmeker. To je bila jedna šema u Beogradu kad sam bila mlada - rekla je Stojanovićeva.

Žiža Stojanović
Žiža Stojanovićfoto: Kurir/Marina Lopičić

Poznato je da je Tozovac bio u veyi i sa pevačicom Biljanom Ristić o kojoj je govorio samo najlepše.

- Smem da pomenem samo Biljanu Ristić, koja je sjajan pevač i imitator i za koju znam da se neće naljutiti, jer je s ljubavlju pominjem. Divna je to ljubav bila. Baš kao i s Mirjanom, ženom kojoj sam posvetio pesmu - pričao je pevač.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs