LOLA IZ "MUNJA" PRETILA JE DA POKORI GLUMAČKU SCENU PA SE POVUKLA: Danas je neprepoznatljiva i radi nešto potpuno drugo

Čuvena Lola iz filma Munje danas izgleda neprepoznatljivo, a bavi se potpuno drugim poslom.

Celebrities
15:18h Autor:
LOLA IZ "MUNJA" PRETILA JE DA POKORI GLUMAČKU SCENU PA SE POVUKLA: Danas je neprepoznatljiva i radi nešto potpuno drugo
Kako izgleda i čime se danas bavi Lola iz filma Munje, Foto: Printscreen Youtube

Kultni film Munje obeležio je kraj 90 - ih godina, a uz njega su odrastale mnoge generacije. Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna barem jednu repliku iz ovog kultnog ostvarenja, a glumačka ekipa koja je radila na filmu, ponovo se okupila kako bi mu dali novi pečat.

Pankerka Lola bila je jedna neverovatnih likova u filmu. Imala je prepoznatljivu frizurum krupne oči jarkocrveni karmin. Njen lik igrala je Milica Vujović koja se kasnije povukla sa glumačke scene.

Milica se povukla iz glumačkih voda, ali je nastavila da se pojavljuje na televiziji, samo u nešto drugačijem izdanju. Naime, ona je počela da vodi emisiju o muzici, ekstremnim sportovima i ekologiji, a umesto kratke kose, ona privatno voli dugu kosu vezanu u rep i nenapadnu šminku, piše Nova.

Zanimljivo za Munje jeste način na koji su odabrane glumice koje će igrati Lolu i Katu. Odluka je bila da to budu neprofesionalne glumice, te je Katu koju je igrala Maja Mandžuka, otkrio Zoran Cvijanović, dok je Lolu doveo Sergej Trifunović.

Maja Mandžuka, Milica Vujović i Sergej Trifunović
Maja Mandžuka, Milica Vujović i Sergej Trifunovićfoto: Printscreen Instagram/Maja Mandžuka

"Vozio sam se tridesetkecom. Samo sam ugledao neka neverovatna dva oka. Nikad pre toga nisam startovao devojku u autobusu. Milica i ja postali smo vrlo dobri prijatelji. Kad nam je trebala devojka za lik Lole, bio sam sto posto ubeđen da je ona savršen izbor", rekao je Sergej.

Da podsetimo, Munje su osvojile Srbiju 2001. godine, te su ostavile neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji. Glavnu glumačku ekipu činili su Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Maja Mandžuka, Zoran Cvijanović, Milica Vujović i legendarni Nebojša Glogovac koji nas je nažalost zauvek napustio 2018. godine.

Brojne duhotive i žargonske replike iz filma se i danas prepričavaju, a među njima su svakako najpoznatije " Dolče i Gabana… Pa i njega ćemo da hapsimo, da znaš? i "Ko te prati kući"...

Bonus video:

"SERGEJ ME ZVAO I PITAO DA LI ZNAM DA TVERKUJEM?!" Na premijeri filma "Munje 2" glumci ispričali zanimljive anegdote sa snimanja

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs