SLIKALA SE GOLA, PA SE UDALA U INDIJI: Bila je jedna od omiljenih GLUMICA, a danas se bavi potpuno DRUGIM POSLOM

Čuvena glumica Marija Jakšić preselila se iz Srbije, a danas se bavi potpuno drugom vrstom posla.

Vip priča
08:17h Autor:
SLIKALA SE GOLA, PA SE UDALA U INDIJI: Bila je jedna od omiljenih GLUMICA, a danas se bavi potpuno DRUGIM POSLOM
Gde je danas i čime se bavi glumica Marija Jakšić, Foto: Printscreen Youtube/ Milovan Petrović

Lepu srpsku glumicu Mariju Jakšić gledali smo u brojnim domaćim serijama i filmovima, među kojima je ostala najzapamćenija po ulogama u "Mi nismo anđeli 2", "Mala noćna muzika" i "Mješoviti brak".

Glumi je završila u klasi Radeta Markovića, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom. Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a pozirala je gola za srpsko izdanje magazina "Playboy".

Marija Jakšić
Marija Jakšićfoto: Printscreen Youube/ YU Bombshells

Međutim, u jeku slave ona se odlučila da glumački poziv nije za nju i odlučila da se odseli jer, kako je navela, nije bila srećna. Naime, glumica već godinama živi u Indiji, gde se i udala.

Glumu je zamenila drugim poslom, svojoj velikoj ljubavi - jogi. Postala je instruktorka joge, ljubav prema ovoj veštini deli i sa suprugom Markusom Venigerom, koji je svetski poznat učitelj joge.

Marija Jakšić
Marija Jakšićfoto: Printscreen Facebook

Njih dvoje su dobili sina kojem su dali ime - Tesla. "Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja", izjavila je glumica za Blic.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs