POSTALA JE NAJLEPŠA BRADATA DIVA KOJA JE UZDRMALA SVET: Objavom da ima SIDU šokirala je fanove, a evo kako danas izgleda

Končita Vrust koju mnogi obožavaju, danas izgleda nešto drugačije nego ranije, a rešila je da se vrati na scenu.

Vip priča
18:12h Autor:
POSTALA JE NAJLEPŠA BRADATA DIVA KOJA JE UZDRMALA SVET: Objavom da ima SIDU šokirala je fanove, a evo kako danas izgleda
Kako danas izgleda Končita, Foto: FREDRIK PERSSON / AFP / Profimedia

Končita Vrust napravila je pravu pometnju na svetskoj sceni, kada je pobedila na Evroviziji 2014. godine. Ona je svojim nastupom, a i izgledom ponosno pogledala tradicionalno i konzervativno društvo sa željom da ruši tabue i predrasude.

Neobičan izgled i spoj nespojivog je zaštitni znak Tomasa Toma Nojvirta, odnosno Končite. Austijanac je ubrzo dobio nadimak "Bradata diva", budući da je na binu izašao prerušen u ženu, sa bradom.

Naime, na binu je tada izašao u uskoj zlatnoj haljini, duge tamne kose i guste brade koja joj je prekrivala lice, a mnogi su je upoređivali s Izraelkom Danom International koja je na Eurosongu upisala pobedu 1998. godine kao prva transrodna pobednica tog muzičkog takmičenja, piše showbuzz.hr.

Končita Vurst
Končita Vurstfoto: Gerald Matzka / AFP / Profimedia

Uprkos tome što je svojim nastupom uzdrmala celu Evropu, Končita se povukla iz javnosti. Ipak, nedavno je snimljena nakon dužeg vremena, i to na premijeri mjuzikla "Romeo i Julija: Ljubav je sve" u Berlinu. Za tu priliku odabrala je pripijenu crnu haljinu s remenom i poluprozirnim donjim delom, a pokazala je i da se danas ne odriče svoga zaštitnog znaka - guste crne brade na licu. Jedina je promjena na njoj nešto kraća kosa.

1 / 6 Foto: Reuters

Končita se muzikom počela baviti još dok je nosila ime Tomas Nojvirt, i to u bendu Jetzt Anders, i već je u detinjstvu pokazivala prve znakove ponašanja poput devojčica. Nosila je haljine, ali samo u sigurnosti svog doma jer se tako odevena nije usuđivala pojavljivati u javnosti.

Končita Vurst
Končita Vurstfoto: MC / SOLARPIX / Profimedia

I nakon svih ovih godina svi je znaju kao ženu s bradom koja je šokirala svakim svojim pojavljivanjem, a pre četiri godine na svom profilu na Instagramu objavila je vest kako je zaražena virusom HIV-a i da je bila prisiljena izaći s tom informacijom zbog pretnji bivšeg dečka, piše showbuzz.hr.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs