BILA JE SUPRUGA MAJKLU KORLEONEU U FILMU KUM, A ONDA JE NESTALA: Nikad ne biste pogodili čime se danas bavi i kako živi

Simoneta Stefaneli je igrala u filmu Kum i od tog momenta njena popularnost je postala velika, ali glumica nikad nije htela da ode u Holivud

Vip priča
13:57h Autor:
BILA JE SUPRUGA MAJKLU KORLEONEU U FILMU KUM, A ONDA JE NESTALA: Nikad ne biste pogodili čime se danas bavi i kako živi
Insert iz filma Kum, Foto: Paramount Pictures - Alfran Productions / Christophel Collection / Profimedia

Bila je to 1972. godina kada je prikazan film Kum koji je odmah postao neverovartno popularan. Prvu suprugu moćnog Majkla Korleonea glumila je sicilijanska glumica Simoneta Stefaneli koja je u to vreme imala samo 17 godina.

Nije bilo muškarca na planeti zemaljskoj kojem za oko nije zapala ova zgodna Italijanka. Prirodno je bilo da pomislimo kako ćemo ubrzo da je vidimo u nekom velikom holivudskom ostvarenju, ali to se nije desilo.

Simoneta Stefaneli
foto: Paramount / Christophel Collection / Profimedia

"Samo su mi tražili da se skidam. Odbila sam toliko toga“, rekla je Simoneta jednom prilikom.

Istina je da je Simoneta odbila mnoge holivudske uloge upravo zbog toga jer nije htela da se skida na velikom platnu, ali zbunjuje činjenica da se odmah posle ovih izjava pojavila obnažena u časopisima "Penthouse" i "Plejboj".

Iz glume se povukla 1992. godine nakon uloge u filmu „Bliski prijatelji“ i danas živi povučenim životom. Vlasnica je jednog butika u Rimu i bavi se izradom tašni i cipela.

Udata je za Maikelea Plasida sa kojim ima troje dece, koji su takođe glumci. Pogledajte kako izgleda danas, na pragu 8. decenije:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs